Διεθνή
Η Φέμκε Μπολ θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στην Οστράβα. Θα τρέξει στα 300μ. εμπόδια με στόχο το ρεκόρ.

Για το παγκόσμιο ρεκόρ η Φέμκε Μπολ στην Οστράβα!

Η Φέμκε Μπολ έχει ατομικό ρεκόρ στα 300μ. εμπόδια 38.55 που είχε κάνει στην Οστράβα το 2020.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Φέμκε Μπολ θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ στην Οστράβα. Θα τρέξει στα 300μ. εμπόδια με στόχο το ρεκόρ.

Η Ολλανδή έκλεισε τη συμμετοχή της στο Golden Spike που θα γίνει στην πόλη της Τσεχίας στις 31 Μαΐου. Ανήκει στη σειρά World Athletics Continental Tour Gold.

Η «χάλκινη» ολυμπιονίκης στα 400μ. εμπόδια στο Τόκιο, έχει ατομικό ρεκόρ στα 300μ. εμπόδια 38.55. Το είχε σημειώσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020 στο μίτινγκ στην Οστράβα. Είναι η δεύτερη επίδοση όλων των εποχών. Αυτό θα κυνηγήσει στα τέλη Μάη η Μπολ, να σπάσει την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Την κατέχει η Τσέχα Ζουζάνα Χέινοβα με 38.16 από τις 2 Αυγούστου του 2013 σε αγώνα στο Τσεμπ. Η Χέινοβα θα είναι μάλιστα, μία από τις αντιπάλους της Μπολ στην Οστράβα. Θα τρέξουν ακόμα η Βρετανίδα Τζέσι Νάιτ και η Τσέχα πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ23 Έμα Ζαπλετάλοβα. Πάντως, το καλό της αγώνισμα η Μπολ θα το τρέξει στις 6 Ιουνίου στο μίτινγκ του Χένγκελο. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η 22χρονη τον περασμένο Μάρτιο στο Βελιγράδι είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. και στα 4×400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία