Γενικά
Οι Στέλλα Τζικανούλα, Άρης Περιστέρης στην Αθήνα, Πασχαλίνα Παπαδοπούλου και Μιχάλης Κιάφας στη Θεσσαλονίκη κέρδισαν τα σύνθετα αγωνίσματα.

Διασυλλογικό: Νικητές Τζικανούλα, Περιστέρης στην Αθήνα, Παπαδοπούλου, Κιάφας στη Θεσσαλονίκη

Στα σύνθετα η Τζικανούλα με την Παπαδοπούλου συγκέντρωσαν 4.482β. και 4.981β. στο έπταθλο και ο Περιστέρης με τον Κιάφα 6.317β. και 6.347β. στο δέκαθλο αντίστοιχα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι Στέλλα Τζικανούλα, Άρης Περιστέρης στην Αθήνα, Πασχαλίνα Παπαδοπούλου και Μιχάλης Κιάφας στη Θεσσαλονίκη κέρδισαν τα σύνθετα αγωνίσματα.

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη σε δύο ομίλους.

Στον Άγιο Κοσμά πραγματοποιήθηκε ο όμιλος της Αθήνας. Η Στέλλα Τζικανούλα στον πρώτο της φετινό αγώνα στο έπταθλο και πρώτο με το νέο της σύλλογο, Α.Ο. Μυκόνου συγκέντρωσε 4.482β. Στους άνδρες νικητής ήταν ο Άρης Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) με 6.317β. Στο έπταθλο δεύτερη ήταν η Αθηνά Περδίκη (ΟΦΗ) με 3.780β. Στο δέκαθλο δεύτερος ήταν Πολυχρόνης Ιατρόπουλος (Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς) με 5526β. και τρίτος ο Ιωάννης- Γιώργος Ζαχαρίας (ΓΑΣ Χολαργού) με 4.936β. Στην κατηγορία Κ18 νικητές ήταν ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος (ΓΣ Αναγέννηση Πύργου) με 5.396β. και η Λυδία Σώλου (ΑΟΠ Κούρος) με 3.976β.

Στον άλλο όμιλο της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Καυτανζόγλειο στάδιο η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) συγκέντρωσε 4.981β. Στο δέκαθλο νικητής ήταν ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 6.347β. Δεύτερη στο έπταθλο ήταν η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) με 4.602β. Τρίτη ήταν η Ευαγγελία Δεληγιάννη (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας) με 4.279β. Στο δέκαθλο δεύτερος ήταν ο Αναστάσιος Νταλλαρής (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) με 5.298β. και τρίτος ο Θανάσης Παρασκευάς (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου) με 5.032β.

Στη Θεσσαλονίκη στο Διασυλλογικό Κ18 πρώτη ήταν η Ελένη Βιδούρη (Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου) με 4.209β. και ο Γιάννης Διαμαντής (ΑΣ Κένταυρος) με 4.929β.

Δείτε τα αποτελέσματα

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία