Γενικά
Μια επιστολή συλλόγων της Κηφισιάς έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του Stivostime για σχέδιο καταστροφής του στίβου στο «Ζηρίνειο».

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι για καταστροφή του στίβου στο «Ζηρίνειο»!

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου ο ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» συνεδριάζει για το στάδιο «Ζηρίνειο» και το ενδεχόμενο επέκτασης του χλοοτάπητα, που θα καταστρέψει τον στίβο!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια επιστολή συλλόγων της Κηφισιάς έρχεται να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα του Stivostime για σχέδιο καταστροφής του στίβου στο «Ζηρίνειο».

Όπως είχε γράψει το Stivostime πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε εδώ), ο Δήμος Κηφισιάς θέλει να επεκτείνει τον χλοοτάπητα του γηπέδου για χάρη του ποδοσφαίρου. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει περιορισμός των διαδρόμων που μπορούν να κάνουν χρήση οι σύλλογοι στίβου της Κηφισιάς. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας τους ο Γ.Σ. Κηφισιάς και η Ολυμπιάδα Κηφισιάς, την Τετάρτη υπάρχει έκτακτη συνεδρίαση του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» για το θέμα αυτό. Η επιστολή στάλθηκε προς την πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» του δήμου Κηφισιάς, Νίνα- Ασπασία Βλάχου και κοινοποιήθηκε στο δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο.

Ελπίδα είναι πως οι άνθρωποι του δήμου θα καταλάβουν την καταστροφή που πάει να συντελεστεί στο στάδιο και κατ’ επέκταση στους συλλόγους της περιοχής. Ανάμεσά τους ο κορυφαίος σύλλογος Γ.Σ. Κηφισιάς που έχει στη δύναμή του τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Η επιστολή διαμαρτυρίας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία