Δρόμοι ταχύτητας 400μ
Τις τελευταίες ημέρες μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες στον κόσμο προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η δις ολυμπιονίκης Σόνε Μίλερ- Ουίμπο.

Προετοιμάζεται στο Καυτανζόγλειο πριν από το Παρίσι η Σόνε Μίλερ- Ουίμπο

Τις τελευταίες ημέρες μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες στον κόσμο προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η δις ολυμπιονίκης Σόνε Μίλερ- Ουίμπο. Η αθλήτρια από τις Μπαχάμες επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη, αφού ως γνωστόν συνεργάζεται με τον φυσικοθεραπευτή Σάββα Πανάβογλου. Έτσι, συνδύασε τη συνάντηση με τον παλιό πρωταθλητή της δισκοβολίας για ιατρικά θέματα, με μια μίνι προετοιμασία στο […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τις τελευταίες ημέρες μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες στον κόσμο προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η δις ολυμπιονίκης Σόνε Μίλερ- Ουίμπο.

Η αθλήτρια από τις Μπαχάμες επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη, αφού ως γνωστόν συνεργάζεται με τον φυσικοθεραπευτή Σάββα Πανάβογλου. Έτσι, συνδύασε τη συνάντηση με τον παλιό πρωταθλητή της δισκοβολίας για ιατρικά θέματα, με μια μίνι προετοιμασία στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Φυσικά κάποιοι αθλητές και αθλήτριες που αναγνώρισαν την κορυφαία αθλήτρια φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Η ολυμπιονίκης στα 400μ. πέρσι στο Τόκιο, όπου υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε πάρει το 2016 στο Ρίο, θα αναχωρήσει για τη Γαλλία. Το Σάββατο αγωνίζεται στο Diamond League στο Παρίσι. Η 28χρονη όπως προαναφέραμε έρχεται συχνά στη Θεσσαλονίκη και το κάνει σχεδόν πάντα πριν από μια μεγάλη διοργάνωση.

Φέτος μπροστά της έχει την πρόκληση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όρεγκον. Θα προσπαθήσει να κατακτήσει το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της και είναι το χρυσό στα 400μ. Το 2015 στο Πεκίνο είχε πάρει το ασημένιο, όπως και το 2019 στη Ντόχα (φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou) και το 2017 στο Λονδίνο είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία