Γενικά
Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Κηφισιά και στο «Ζηρίνειο». Ο Δήμος προσπαθεί να «σκοτώσει» τον στίβο και τον κορυφαίο σύλλογο ΓΣ Κηφισιάς!

Ο Δήμος Κηφισιάς θέλει να «σκοτώσει» τον στίβο στο «Ζηρίνειο»

Ο ΓΣ Κηφισιάς έχει ήδη ταλαιπωρηθεί σχεδόν τέσσερα χρόνια από την ανακατασκευή του ταρτάν στο Ζηρίνειο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Κηφισιά και στο «Ζηρίνειο». Ο Δήμος προσπαθεί να «σκοτώσει» τον στίβο και τον κορυφαίο σύλλογο ΓΣ Κηφισιάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Stivositime, κάποιοι άνθρωποι της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης, έχουν «πείσει» τον δήμαρχο, να «κόψει» τρεις διαδρόμους του περιφερειακού στίβου στο στάδιο, προκειμένου να γίνει επέκταση για χρήση του ποδοσφαίρου. Ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας, που έχει στις τάξεις της τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου προσπαθεί να παραγκωνισθεί στην ίδια του την έδρα!

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο ο Μίλτος Τεντόγλου είχε τιμηθεί από τον σύλλογό του σε εκδήλωση που είχε γίνει στο «Ζηρίνειο», παρουσία ανθρώπων του Δήμου.

Το Stivositime πάντα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, έχουν ήδη μπει σημάδια, για τον περιορισμό των διαδρόμων που θα προπονούνται οι αθλητές του στίβου.

Είναι πραγματικά ντροπή ένας σύλλογος, όπως ο ΓΣ Κηφισιάς με έργο, που έχει υποδομές και εκατοντάδες παιδιά της Κηφισιάς και των γύρω περιοχών, τα οποία έρχονται και εμπιστεύονται το σωματείο, να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά από τους φορείς της πόλης. Και μη ξεχνάμε πως ο σύλλογος έχει ταλαιπωρηθεί και από τα προβλήματα με την ανακατασκευή του σταδίου και το ακατάλληλο ταρτάν. Ελπίδα είναι πως ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Θωμάκος θα καταλάβει τη ζημιά που πάει να γίνει και δεν θα προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. Επιπλέον είναι σίγουρο και πως γονείς, αθλητές και παράγοντες θα αντιδράσουν γι’ αυτό που πάει να γίνει στο γήπεδο.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία