Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 1.500μ.
Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου επέστρεψε στις προπονήσεις και έχει προγραμματίσει να κάνει τον πρώτο της αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Κυριακοπούλου επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου είχε κερδίσει πέρσι στα 1.500μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου επέστρεψε στις προπονήσεις και έχει προγραμματίσει να κάνει τον πρώτο της αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε προβλήματα στα μέσα της προετοιμασίας της, με αποτέλεσμα να χάσει μέρος των προπονήσεών της. Μάλιστα, μετά από προετοιμασία στη Λευκωσία, ήθελε να αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και μετά να κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι. Δεν μπόρεσε στη συνέχεια να μπει σε αγώνες, όπως θα ήθελε. Η τελευταία της παρουσία ήταν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είχε διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. Είχε πάρει την 6η θέση στα 8χλμ. με 29.12. Τώρα η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου γυμνάζεται κανονικά και θα είναι έτοιμη να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα τρέξει στα 1.500μ. το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Πέρσι είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο αγώνισμα στην Πάτρα. Η 29χρονη αθλήτρια του Παναθηναϊκού θέλει να «κυνηγήσει» τη νίκη και την καλή επίδοση. Να θυμίσουμε ότι το ατομικό της ρεκόρ είναι 4.15.39.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία