Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Κύπρο. Ξεκινάει αγώνες στο Διασυλλογικό με 800μ. και 1.500μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ. Την Τρίτη θα μεταβεί στη Μεγαλόνησο και ο προπονητής της Μιχάλης Αναγνώστου. Ήδη έκανε προπονήσεις και ο έτερος του γκρουπ ο Χαρίδημος Ξενιδάκης. Επέστρεψε στην Αθήνα, θα συνεχίσει προπονήσεις και ετοιμάζεται, όπως και η Κυριακοπούλου για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Θα είναι ο πρώτος τους αγώνες στον ανοιχτό για τη φετινή σεζόν. Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, που έχει πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, θα βοηθήσει τον σύλλογό της τρέχοντας 800μ. και 1.500μ. Από την άλλη ο Ξενιδάκης που ανήκει στον Σητειακό, θα αγωνιστεί στα 400μ. και 800μ.

«Μετά το Διασυλλογικό η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι. Τα παιδιά θα είναι έτοιμα μετά τα μέσα Μάη. Έχουμε προγραμματίσει να αγωνιστούν στα Παπαφλέσσεια. Και οι δύο θα μπουν στα 800μ. Ο στόχος τους είναι να βελτιώσουν στα αγωνίσματά τους τα ατομικά τους ρεκόρ», δηλώνει στο Stivostime ο Μιχάλης Αναγνώστου. Στο γκρουπ είναι και Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη. «Η Έλλη αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα. Θα συνεχίσει μέχρι και το NCAA και στα μέσα Ιουνίου, που θα έχει ολοκληρώσει στις ΗΠΑ, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής.