Σφαιροβολία
Το ραντεβού των σφαιροβόλων στη Σίφνο ανανεώθηκε και φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου, το νησί των Κυκλάδων ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2ο μίτινγκ.

Η Σίφνος ετοιμάζεται για το 2ο μίτινγκ σφαιροβολίας

Το ραντεβού των σφαιροβόλων στη Σίφνο ανανεώθηκε και φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου, το νησί των Κυκλάδων ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2ο μίτινγκ. Το 2ο Sifnos Street Shot Put Meeting είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, μόλις ένα περίπου μήνα μετά το «Portarathlon» στη Νάξο, ετοιμάζεται για το 2ο Sifnos […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το ραντεβού των σφαιροβόλων στη Σίφνο ανανεώθηκε και φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου, το νησί των Κυκλάδων ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2ο μίτινγκ.

Το 2ο Sifnos Street Shot Put Meeting είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, μόλις ένα περίπου μήνα μετά το «Portarathlon» στη Νάξο, ετοιμάζεται για το 2ο Sifnos Street Shot Put meeting στις 24 Σεπτεμβρίου, φυσικά στην Σίφνο.

Πέρυσι στον αγώνα είχαν πάρει μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, όπως ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο Τάσος Λατιφλάρι, η Αναστασία Ντραγκομίροβα, η Μαρία Μαγκούλια και η κορυφαία αυτή τη στιγμή παγκοσμίως στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο 1o Sifnos Street Shot Put νικητές ήταν ο Μουζενίδης με 19,23μ. και η Ντραγκομίροβα με 14,46μ.

Ήδη αθλητές από την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Τσεχία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον αγώνα που από φέτος θα αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει περισσότερες αγωνιστικές κατηγορίες, kids athletics και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο τόπος, η ώρα και οι προδιαγραφές της διοργάνωσης θα καθοριστούν από κοινού με τον Δήμο Σίφνου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ώστε η αγωνιστική εκδήλωση που ξεκίνησε μόλις πέρυσι να αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση να κεντρίσει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και να εξασφαλίσει ένα άρτιο, οπτικά, αποτέλεσμα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία