Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται την Πέμπτη στο Diamond League του Όσλο. Ο ολυμπιονίκης του μήκους θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται την Πέμπτη στο Diamond League στο Όσλο

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει φετινή καλύτερα επίδοση στο μήκος 8,36μ. που είχε πετύχει στα Βεργώτεια στο Αργοστόλι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται την Πέμπτη στο Diamond League του Όσλο. Ο ολυμπιονίκης του μήκους θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι θέλει την πρώτη θέση, αφού διεκδικεί και το «διαμάντι» στη σειρά. Μετά το Ραμπάτ, όπου είχε κερδίσει με 8,27μ. βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους. Έτσι, στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας έχει… διπλό στόχο. Πέρα από τη νίκη, να κάνει το 2-0 απέναντι στον Σιμόν Εχάμερ! Ο Ελβετός, που με 8,45μ. έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα, θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή. Ο Μίλτος Τεντόγλου προετοιμάζεται φυσικά για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν, που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Στο… δρόμο για το Όρεγκον έχει καλύτερη φετινή επίδοση τα 8,36μ. που είχε σημειώσει στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι. Έχει ακόμη πηδήξει 8,28μ. στο μίτινγκ στη Λεμεσό, 8,27μ., όπως προαναφέραμε στο Ραμπάτ, 8,22μ. στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα και 8,05μ. στη «χαλαρή» πρεμιέρα του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μήκος ανδρών στο D.L. του Όσλο ξεκινάει στις 20:15 (τοπική ώρα).

Οι συμμετοχές

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία