Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,27μ. στο μήκος, έκανε δυναμική επιστροφή, κερδίζοντας στο Diamond League που έγινε την Κυριακή στο Ραμπάτ.

Ο Τεντόγλου 8,27μ., κράτησε… την υπόσχεσή του, 1ος στο Ραμπάτ, νίκησε και τον Εχάμερ!

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε πως ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει μετά το μίτινγκ Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,27μ. στο μήκος, έκανε δυναμική επιστροφή, κερδίζοντας στο Diamond League που έγινε την Κυριακή στο Ραμπάτ.

Ο ολυμπιονίκης μας αν και έκανε μέτριο ξεκίνημα, βρήκε το ρυθμό του και στην τέταρτη προσπάθειά του προσγειώθηκε στα 8,27μ. (+1,4). Μια επίδοση αρκετή για να του δώσει τη νίκη στο Diamond League της πρωτεύουσας του Ραμπάτ. Κράτησε και την υπόσχεσή του, που είπε αστειευόμενος στη συνέντευξη Τύπου, πως ήθελε να κερδίσει τον Σιμόν Εχάμερ. Ο Ελβετός πρωταθλητής των συνθέτων, που με 8,45μ. έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα, ήταν δεύτερος με 8,13μ. (-0,9). Τρίτος ήταν ο Κουβανός Μαϊκέλ Μάσο με 8,08μ. (+0,6).

Τα άλματα του Μίλτου Τεντόγλου κατά σειρά ήταν: 6,77μ., 7,92μ., άκυρο, 8,27μ., άκυρο, άκυρο.

Το σημαντικό είναι ότι ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι έδειξε ότι ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε μετά το μίτινγκ στην Καλαμάτα. Να θυμίσουμε ότι ο Τεντόγλου είχε μείνει για λίγες ημέρες εκτός αγώνων. Φέτος έχει καλύτερη επίδοση τα 8,36μ. που είχε κάνει στα Βεργώτεια.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία