Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου «σβήνει» για λίγο τις μηχανές του, καθώς μια ενόχληση που είχε στο πρώτο άλμα του στην Καλαμάτα, τον αφήνει εκτός αγώνων.

Εκτός αγώνων για λίγες ημέρες ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου αν είναι σε καλύτερη κατάσταση θα αγωνιστεί στο μίτινγκ στην Οστράβα στις 31 Μαΐου,

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου «σβήνει» για λίγο τις μηχανές του, καθώς μια ενόχληση που είχε στο πρώτο άλμα του στην Καλαμάτα, τον αφήνει εκτός αγώνων.

«Ο Μίλτος είχε μια ενόχληση στο πρώτο του άλμα στα Παπαφλέσσεια. Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά θέλει το χρόνο του. Θα δούμε πως θα πάει το επόμενο διάστημα. Πρέπει να μείνει εκτός αγώνων τις επόμενες ημέρες. Αν δεν είναι καλύτερα δεν θ’ αγωνιστεί ούτε στο μίτινγκ στην Οστράβα», λέει στο Stivostime ο Γιώργος Πομάσκι.

Είναι γεγονός ότι ο ολυμπιονίκης μας μπήκε δυναμικά τη φετινή σεζόν, όχι μόνο από πλευράς επιδόσεων, αλλά και από αγώνες. Βρισκόμαστε προς τα τέλη Μαΐου και έχει κάνει ήδη τέσσερις αγώνες μέσα στο μήνα. Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα την 1η Μάη πήδηξε 8,05μ., στις 10 Μάη στο μίτινγκ στη Λεμεσό έκανε 8,28μ., στις 14 του ίδιου μήνα πήδηξε 8,36μ. στο μίτινγκ «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι και στις 21 Μάη στα «Παπαφλέσσεια» κέρδισε με 8,22μ. Με τα 8,36μ. ν’ αναφέρουμε ό,τι είναι νο1 φέτος στον κόσμο. Με δεδομένο πως έχει μπροστά του δύο μεγάλα ραντεβού, χρειάζεται προσοχή και συντήρηση. Τον Ιούλιο είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τον Αύγουστο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έτσι, ο κορυφαίος μας άλτης θα είναι παρών στην Καλλιθέα, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων που διεξάγεται την Τετάρτη. Θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συναθλητών του.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία