Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου στον πρώτο του φετινό αγώνα στον ανοιχτό ήταν και πάλι εξαιρετικός για την εποχή. Πήδηξε στο μήκος 8,05μ. στο Διασυλλογικό.

Διασυλλογικό: Με άνεση ο Μίλτος Τεντόγλου 8,05μ. στο μήκος στον Αγ. Κοσμά

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναχωρεί τη Δευτέρα για την Κύπρο για να κάνει προετοιμασία και στις 10 Μαΐου αγωνίζεται στο μίτινγκ στη Λεμεσό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον πρώτο του φετινό αγώνα στον ανοιχτό ήταν και πάλι εξαιρετικός για την εποχή. Πήδηξε στο μήκος 8,05μ. στο Διασυλλογικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αποτέλεσε φυσικά και «πόλο έλξης» σε πολλούς φίλους που πήγαν να δουν το μήκος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ανάμεσά τους και προπονητές και αθλητές που ήθελαν να δουν ν’ αγωνίζεται ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής. Ήταν ο πρώτος του αγώνας μετά το Βελιγράδι.  

Ο κορυφαίος άλτης παρότι ξεκίνησε τον αγώνα του με στόχο να κάνει ένα με δύο άλματα, επέλεξε να μείνει για τέσσερις προσπάθειες. Αψήφησε μάλιστα, και το κρύο και τη μεγάλη αναμονή. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 8,05μ. , επίδοση που πάντως δεν τον ικανοποίησε.

«Ο μόνος λόγος που έμεινα και για το τέταρτο άλμα ήταν γιατί δεν είχα πετύχει αυτό που ήθελα. Ήρθα σήμερα εδώ για να κάνω 8,20μ. ωστόσο δεν βγήκε. Δεν είχα όση όρεξη θα ήθελα, ίσως με επηρέασε και το κρύο».

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,01μ., έκανε στη συνέχεια 8,05μ., δεν ολοκλήρωσε το τρίτο του άλμα, ενώ ήταν άκυρος στο τέταρτο και τελευταίο του άλμα.

Τη Δευτέρα αναχωρεί για την Κύπρο με το υπόλοιπο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι για προετοιμασία και στις 10 του μηνός θα συμμετάσχει στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Ο κορυφαίος αθλητής με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα πάρει μέρος στα «Βεργώτεια».

«Δεδομένων των συνθηκών σήμερα πήγε πολύ καλά. Ακόμη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Πομάσκι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία