Η Κύπρος θα διοργανώσει στις 10 Μαΐου διεθνές μίτινγκ στο Τσίρειο στη Λεμεσό. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, αν πάνε όλα καλά, έχει προγραμματίσει με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι να κάνουν προετοιμασία στη Μεγαλόνησο. Παράλληλα θα μετάσχουν και στο μίτινγκ βοηθώντας στην προσπάθεια των διοργανωτών. Επίσης, θα πάρουν μέρος και δύο κορυφαίοι Κύπριοι πρωταθλητές, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και ο Απόστολος Παρέλλης.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς με τον Απόστολο Παρέλλη και ανάμεσά τους ο δ/ντής μάρκετινγκ της Unicars στην Κύπρο, Κωνσταντίνος Ανανιάδης

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΚΟΕΑΣ με θεσμικό παράγοντα τον ΚΟΑ. Πολύτιμη είναι και η βοήθεια της Άντρης Σιάλου, που έχει το μάρκετινγκ και την προβολή της Ομοσπονδίας. «Ήδη τέσσερις μεγάλοι χορηγοί στηρίζουν το μίτινγκ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Permit. Ο στόχος είναι του χρόνου να μπει στην κατηγορία bronze», λέει στο stivostime η Άντρη Σιάλου. Η ίδια πόσταρε και στα social media για το μίτινγκ και στην παρουσίαση που έγινε.

Κεντρική φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras