Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα στον ανοιχτό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετέχει στα Texas Relays στο επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στα Texas Relays

Το Σάββατο θα είναι ο πρώτος αγώνας της Κατερίνας Στεφανίδη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη ετοιμάζεται για τον πρώτο της φετινό αγώνα στον ανοιχτό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετέχει στα Texas Relays στο επί κοντώ.

Η κορυφαία μας άλτρια, αποφάσισε να μπει πιο νωρίς στους αγώνες, ενώ αρχικά υπολόγιζε προς τα τέλη Απριλίου. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να δει που βρίσκεται από την προετοιμασία της. Μη ξεχνάμε πως κάποια στιγμή σκέφτονταν να μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Αποφάσισε εν τέλει να μην ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Έτσι, τώρα το Σάββατο στο Όστιν μπαίνει στην αγωνιστική δράση στο δρόμο για τους αγώνες του ανοιχτού. Αυτός θα είναι ο πρώτος της αγώνας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου είχε φθάσει στην τέταρτη θέση.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει μπροστά της μια θερινή σεζόν με πολλές απαιτήσεις. Περιλαμβάνει δύο μεγάλες διοργανώσεις. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Διοργανώσεις στις οποίες η επικοντίστρια του ΑΟ Φιλοθέης θέλει να διεκδικήσει τη διάκριση.

Το ντεμπούτο της στη σεζόν θέλει να κάνει και η 40χρονη Αμερικανίδα Τζεν Σουρ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι τα Texas Relays ξεκινούν την Τετάρτη 23 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 26 Μαρτίου.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία