Άλμα επί κοντώ
Για την Κατερίνα Στεφανίδη η προετοιμασία πηγαίνει τόσο καλά, που ήταν στις σκέψεις της ν' αγωνιστεί απευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ήταν ιδανικό μέρος να ξεκινήσω το Βελιγράδι. Στόχος του Παγκόσμιο ανοιχτού

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στο Γιουτζίν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Για την Κατερίνα Στεφανίδη η προετοιμασία πηγαίνει τόσο καλά, που ήταν στις σκέψεις της ν’ αγωνιστεί απευθείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η κορυφαία μας άλτρια άρχισε να σκέφτεται να αγωνιστεί απευθείας στο Βελιγράδι. Μαζί με τον προπονητή και σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ δεν το είχαν βάλει αρχικά ως στόχο. Γι’ αυτό και είχαν επικεντρωθεί στις εργασίες κατασκευής ενός κλειστού προπονητηρίου στο Πάιν που ζουν. Όμως κυρίως, ο αγωνιστικός χώρος στην Stark Arena, τους έσβησε οποιεσδήποτε σκέψεις για συμμετοχή.

«Δεν θα πάω. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε σκοπό να κάνω κλειστό φέτος. Η προπόνηση έχει πάει πολύ καλά και σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν εκεί. Αλλά αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που ο στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, το Βελιγράδι δεν είναι ιδανικό μέρος για τον πρώτο αγώνα. Το στάδιο χτίζεται πάνω σε σκαλωσιές και ο διάδρομος είναι σαν τραμπολίνο και στο παρελθόν μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα αυτοί οι διάδρομοι. Οπότε δεν έχω λόγο να πιεστώ για να ξεκινήσω εκεί», δήλωσε στο Stivostime η ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Έτσι, η κορυφαία μας άλτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της και οι αγώνες του ανοιχτού δεν αργούν. Ήδη τέλη Απρίλη έχουν προγραμματιστεί μίτινγκ στις ΗΠΑ και επίσης, ξεκινάει τον Μάιο η σειρά Diamond League από τη Ντόχα, που έχει επί κοντώ γυναικών.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία