Βάδην
Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επέστρεψε στην Αθήνα, αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τη Ντόχα για το Ομάν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ- Τι δήλωσε

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα προσπαθήσει τώρα να προετοιμαστεί για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επέστρεψε στην Αθήνα, αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τη Ντόχα για το Ομάν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν φανερά εξαντλημένος, αφού περίμενε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Κατάρ πολλές ώρες. Επιπλέον είχε και το ταξίδι από Αθήνα- Ντόχα και επιστροφή.

«Είχα ενημερώσει το σύστημα. Είχα ανεβάσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της πρώτης δόσης. Είχα ανεβάσει και το πιστοποιητικό νόσησης, με όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα και δεν υπήρχε πρόβλημα. Μάλιστα, δεν μπορώ να κάνω τη δεύτερη δόση, όπως λέει το ελληνικό υγειονομικό πρωτόκολλο. Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πήρα το πράσινο φως και ταξίδεψα κανονικά. Δυστυχώς στη Ντόχα διαπιστώθηκε πως για να μπω στο Ομάν πρέπει να έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και να έχω το σχετικό πιστοποιητικό. Δεν είχα ενημερωθεί σχετικά. Δεν είχε κάποια ενημέρωση ούτε ο επικεφαλής της αποστολής που ήταν υπεύθυνος για τα ταξιδιωτικά μας έγγραφα. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό τον αγώνα. Είναι πολύ άσχημο να χάνεται μια συμμετοχή σε Παγκόσμιο με αυτό τον τρόπο. Πάντως, είμαι και απογοητευμένος γιατί οι αγώνες γίνονται σε χώρες, που υπάρχει αυστηρή νομοθεσία. Τώρα θα προσπαθήσω να το αφήσω πίσω μου και να προετοιμαστώ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα», δήλωσε στο Stivostime ο κορυφαίος μας βαδιστής.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας ταξίδεψαν κανονικά και βρίσκονται ήδη στη Μουσκάτ. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην ξεκινάει την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία