Άλμα επί κοντώ
Δεν έκαναν την εμφάνιση που θα ήθελαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ στο Diamond League που έγινε στο Ραμπάτ.

Χαμηλά έμειναν η Στεφανίδη 4,55μ. και η Κυριακοπούλου 4,30μ. στο Ραμπάτ

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το Ραμπάτ, αγωνίζεται στις 9 Ιουνίου στο Diamond League στη Ρώμη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δεν έκαναν την εμφάνιση που θα ήθελαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ στο Diamond League που έγινε στο Ραμπάτ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,45μ. που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Στη συνέχεια υπερέβη τα 4,55μ. με την πρώτη και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,65μ. Στον αγώνα πήρε την 3η θέση.

Από την άλλη η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε πρόβλημα από το αρχικό ύψος που μπήκε στα 4,30μ., που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Στη συνέχεια στα 4,45μ. είχε τρεις αποτυχημένες και έμεινε στην 7η θέση.

Για την ολυμπιονίκη του 2016, ο επόμενος αγώνας είναι στο Diamond League στη Ρώμη στις 9 Ιουνίου. Παραμένει φετινό ρεκόρ της τα 4,65μ. που είχε περάσει στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ.

Από την άλλη η Κυριακοπούλου περιμένει να δει αν θα συνεχίσει στη Ρώμη, αλλά έχει κλείσει στις 14 του μήνα στο μίτινγκ του Τούρκου.

Πάντως οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν και πολλές επικοντίστριες είχαν πρόβλημα. Μάλιστα, σημειώθηκαν πολλές άκυρες. Η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης Κέιτι Ναζότ είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,30μ. και έμεινε από νωρίς εκτός. Το ίδιο και η Κινέζα Χουϊκίν Σου. Στα 4,45μ. έμεινε η Σλοβένα Τίνα Σουτέι και η Ουκρανή Μαρίνα Κιλίπκο. Μαζί με την Στεφανίδη, αλλά στην 4η θέση έμεινε και η Βρετανίδα χάλκινη ολυμπιονίκη Χόλι Μπράντσο. Μόνο η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που ήταν νικήτρια και η Αυστραλή Νίνα Κένεντι που ακολούθησε, πέρασαν τα 4,65μ. Η πρώτη έκανε τρεις αποτυχημένες στα 4,80μ. και η δεύτερη σταμάτησε λόγω τραυματισμού.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία