Άλμα επί κοντώ
Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,65μ. πήρε την 2η θέση στο επί κοντώ στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ και η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν 6η με 4,45μ.

Δεύτερη η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ, έκτη η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ισοφάρισε στο επί κοντώ τη φετινή της επίδοση και η Νικόλ Κυριακοπούλου βελτιώθηκε. Νικήτρια ήταν η Σάντι Μόρις.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,65μ. πήρε την 2η θέση στο επί κοντώ στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ και η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν 6η με 4,45μ.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ολυμπιονίκη του 2016, που με τα 4,65μ. ισοφάρισε τη φετινή της επίδοση. Είναι γεγονός ότι ο αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητριών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,45μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 4,55μ. και με την πρώτη υπερέβη τα 4,65μ. Στα 4,73μ. είχε τρεις αποτυχημένες. Ένα ύψος που πέρασε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που ήταν η νικήτρια στον αγώνα και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Στη συνέχεια η παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό τον περασμένο Μάρτιο στο Βελιγράδι, απέτυχε τρεις φορές στα 4,81μ. Η Στεφανίδη μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με την Σλοβένα Τίνα Σουτέι.

Από την άλλη η Νικόλ Κυριακοπούλου, μπορεί να βελτιώθηκε σε σχέση με τα 3,80μ. που πέρασε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Ρόδο, αλλά σίγουρα ήθελε κάτι παραπάνω από τα 4,45μ. Φυσικά ουσιαστικά ήταν ο πρώτος της δυνατός αγώνας τη φετινή σεζόν. Αυτό που χρειάζεται είναι αγώνες. Ξεκίνησε τον αγώνα της από τα 4,30μ. που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 4,45μ. και είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,55μ. Χαμηλά έμεινε και η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης Κέιτι Ναζότ, που ήταν 7η με 4,30μ. Εκτός έμεινε και η Βρετανίδα χάλκινη ολυμπιονίκη Χόλι Μπράντσο που είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο αρχικό ύψος που μπήκε στα 4,45μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία