Κλειστός Στίβος
Ο Κώστας Δουβαλίδης επέστρεψε στη δράση. Έτρεξε στην ημερίδα κλειστού στη Θεσσαλονίκη, όπου αναδείχθηκε νικητής στα 60μ. εμπόδια με 7.90.

Επιστροφή Δουβαλίδη στη δράση, καλές επιδόσεις στη Θεσσαλονίκη

Στην ημερίδα στη Θεσσαλονίκη ξεχώρισαν ακόμη ο Δημήτρης Χρυσάφης με 6.75 στα 60μ., και η Δήμητρα Τσουκαλά στα 60μ. γυναικών με 7.60.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης επέστρεψε στη δράση. Έτρεξε στην ημερίδα κλειστού στη Θεσσαλονίκη, όπου αναδείχθηκε νικητής στα 60μ. εμπόδια με 7.90.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο θέλει να επιστρέψει φέτος σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του και να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα το 2022 αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που αφορούσαν τόσο σε τραυματισμούς όσο και στο γεγονός ότι δεν είχε στάδιο να κάνει την προετοιμασία του, καθώς στης Δράμας γίνονταν εργασίες ανακατασκευής.

 

Καλή κούρσα έγινε στα 60 μ. των Ανδρών με τον Δημήτρη Χρυσάφη να αναδεικνύεται νικητής με 6.75, επίδοση κοντά στο 6.74 της περασμένης εβδομάδας. Ο Ορέστης Χάιδας ακολούθησε με 6.86 επίδοση κοντά στο ατομικό του 6.82 και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης ήταν τρίτος με 6.88.

Στα κορίτσια γρηγορότερη όλων ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά με 7.60 (7.57 την περασμένη εβδομάδα), δεύτερη η 17χρονη Βεατρίκη Ντούγκου με 7.72 και τρίτη η Σάντα Κολομεϊτεβα με 7.85.

Στο επί κοντώ των Ανδρών ο Γιάννης Ρίζος αναδείχθηκε νικητής με 5,30 μ., πραγματοποιώντας μία ακόμη καλή παρουσία, αφού μία εβδομάδα πριν ξεπέρασε τα 5,42 μ. στο ίδιο στάδιο.

Η Ευγενία Παναγιώτου κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 3,86 μ. κι έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι έχει μέλλον στο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Γρέψιος αυτή τη φορά δεν ξεπέρασε τα 15,00 μ. στο τριπλούν, ωστόσο ,με 14,95 μ. έδειξε σταθερότητα σε καλές επιδόσεις. Ο αθλητής θα διεκδικήσει το καλοκαίρι συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

23_results_thes_28.1

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία