Κλειστός Στίβος
Στη Γερμανία βρίσκεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη για να πάρει μέρος την Κυριακή στον πρώτο της φετινό αγώνα στα 60μ. στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αγωνίζεται την Κυριακή στο Ντίσελντορφ

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει προκριθεί στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στη Γερμανία βρίσκεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη για να πάρει μέρος την Κυριακή στον πρώτο της φετινό αγώνα στα 60μ. στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει ένα πολύ δυνατό αγώνα, αφού μετέχουν μεγάλα ονόματα των σπριντ. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, που αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την προετοιμασία της κυρίως, στον Άγιο Κοσμά, δεν είναι ακόμη έτοιμη. Ο προπονητής της την ετοιμάζει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει ήδη το όριο με 7.23 από πέρσι, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Στο Ντίσελντορφ θα γίνουν αρχικά δύο σειρές, που είναι προγραμματισμένες για τις 15:15 η 1η σειρά και στις 15:30 η 2η σειρά (τοπική ώρα) και ο τελικός είναι να διεξαχθεί στις 16;35 (τοπική ώρα).

Στο μίτινγκ είναι δηλωμένες, εκτός από την κορυφαία μας σπρίντερ, οι Πατρίτσια Βαν Ντερ Βέκεν (Λουξεμβούργο- 7.21), Τζένιφερ Μόνταγκ (Γερμανία- 7.19), Λίζα Νίπγκεν (Γερμανία- 7.33), Μπουγκλάρκα Τάκατς (Ουγγαρία- 7.43), Σάνον Ρέι (ΗΠΑ- 7.24), Μαρί- Ζοσέ Τα Λου (Ακτή Ελεφαντοστού- 7.02), Έβα Σβόμποντα (Πολωνία- 6.99), Τζίνα Λουκενκέμπερ (Γερμανία- 7.11), Άσα Φίλιπ (Βρετανία- 7.06), Αλεκσάντρα Μπούργκχαρντ (Γερμανία- 7.19), Τριστάν Έβελιν (Μπαρμπάντος- 7.27).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία