Κλειστός Στίβος
Πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος την Κυριακή στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Τέσσερις στα 800μ. και μία αθλήτρια στα 60μ.

Πέντε Έλληνες αθλητές αγωνίζονται την Κυριακή στη Βουδαπέστη

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Χαράλαμπος Λαγός και ο Βασίλης Σαλπάς αγωνίζονται στα 800μ. και η Αλάνα Μπερν στα 60μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πέντε Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος την Κυριακή στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη. Τέσσερις στα 800μ. και μία αθλήτρια στα 60μ.

Το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου θα ταξιδέψει το Σάββατο για την ουγγρική πρωτεύουσα για να συνεχίσουν τους αγώνες τους στον κλειστό.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Χαράλαμπος Λαγός και ο νεαρός Βασίλης Σαλπάς θα τρέξουν στα 800μ.

Η Αλάνα Μπερν, που γυμνάζεται με τον Κώστα Βογιατζάκη θα μπει στα 60μ., στην πρώτη της φετινή κούρσα. Η 28χρονη σπρίντερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το πόδι της που την άφησε πίσω στις προπονήσεις και προσπαθεί να επανέλθει. Η κούρσα στην Ουγγαρία είναι ένα καλό τεστ για να δει που βρίσκεται. Στόχος μέσα από τους αγώνες να βρει το ρυθμό της. Το ατομικό της ρεκόρ στα 60μ. είναι 7.42 από το 2018.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου θα κάνει άλλο ένα τεστ στα 800μ., μετά την Προύσα, όπου είχε κερδίσει με 2.08.42. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμάζεται με βασικό στόχο τα 1.500μ.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης έκανε καλό ξεκίνημα στην Προύσα τρέχοντας σε 1.52.26 και θα προσπαθήσει να βελτιωθεί. Μια καλύτερη επίδοση από το 1.54.06 που έκανε στην Προύσα, αναζητεί ο Χαράλαμπος Λαγός.

Τέλος, ο Βασίλης Σαλπάς, είναι του 2007 γεννηθείς, ανήκει στον ΑΣΕ Δούκα και πέρσι είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στα 2.000μ. με 6.31.73 που είχε κάνει στο Ελληνικό και ήταν η δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία. Στη Βουδαπέστη θα δοκιμάσει στα 800μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία