Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Αλάνα Μπερν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας ως βασικό στόχο τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στην σκυτάλη 4x100μ.

Η Αλάνα Μπερν προετοιμάζεται με στόχο την Εθνική ομάδα 4×100μ.

Η Αλάνα Μπερν ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας 4x100μ. γυναικών που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αλάνα Μπερν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας ως βασικό στόχο τη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στην σκυτάλη 4×100μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν μέλος της ομάδας γυναικών που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών που έγινε στο Ερζερούμ και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά και η Αλάνα είναι σε καλή κατάσταση. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θέλουμε να τρέξει σίγουρα κούρσες κάτω από 7.48 στα 60μ. και να κυνηγήσει μια επίδοση κοντά στο ατομικό της ρεκόρ», λέει στο Stivostime ο προπονητής της Κώστας Βογιατζάκης.

Η 28χρονη σπρίντερ έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.42 που είχε σημειώσει το 2018 στο ΣΕΦ. Φέτος είχε καλύτερη επίδοση 7.48 που πέτυχε δύο φορές στις 5 Φεβρουαρίου σε ημερίδα στο ΣΕΦ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πάλι στο φαληρικό στάδιο, όπου είχε πάρει την 4η θέση.

«Στον ανοιχτό ο στόχος μας είναι να κατεβεί τα 11.70 στα 100 μέτρα και να διεκδικήσει νια θέση στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ. γυναικών, με σκοπό και τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», καταλήγει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης έχει ατομικό ρεκόρ 11.79 στα 100μ. που πέτυχε φέτος στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά. Αυτή ήταν και η τελευταία της κούρσα, αφού είχε κάποια προβλήματα που την άφησαν εκτός την υπόλοιπη σεζόν.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία