Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Δήμητρα Τσουκαλά είχε φέτος καλή παρουσία στα σπριντ που της έδωσε τη δυνατότητα να τρέξει με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4x100μ.

Η Δήμητρα Τσουκαλά προετοιμάζεται με στόχους την Εθνική ομάδα 4×100μ. και το ρεκόρ στα 100μ.

Η Δήμητρα Τσουκαλά κατέκτησε δύο μετάλλια στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, ασημένιο στα 200μ. και χάλκινο στα 100μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Τσουκαλά είχε φέτος καλή παρουσία στα σπριντ που της έδωσε τη δυνατότητα να τρέξει με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ, όσο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Επίσης, ήταν στην αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Με «όπλο» την εμφάνισή της αυτή, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, έχοντας πρωταρχικό στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις της, όπως λέει στο Stivostime ο προπονητής της Χρήστος Τσιπουρίδης.

«Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά. Κρατάει ο καιρός, αλλά όταν αρχίσουν τα κρύα θα έχουμε πρόβλημα, αφού στον Κομοτηνή υπάρχει μια αίθουσα στη Μεταλλουργική που δεν έχει θέρμανση και είναι απαγορευτική για σπριντ. Έχουμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε ένα στάδιο προετοιμασίας μετά τα Χριστούγεννα στην Τουρκία. Αν πάνε όλα καλά θα πάμε από 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στην Προύσα. Ο πρώτος στόχος είναι να μπει σε αγώνες στον κλειστό και να βελτιώσει το ρεκόρ της στα 60μ.».

Η 23χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.54 που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου ήταν 7η.

«Το καλοκαίρι ο στόχος μας είναι η Δήμητρα να μπει στην Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ., καθώς υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και να κάνει ένα ατομικό ρεκόρ στα 100μ. Ο στόχος είναι να τρέξει κάτω από 11.70», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Η σπρίντερ του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 11.83 που πέτυχε σε αγώνες στην Αλεξανδρούπολη. Έκανε ατομική επίδοση και στα 200μ. με 24.29 που έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια διοργάνωση είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο κατοστάρι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία