Γενικά
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου στη Θεσσαλονίκη.

Κεφαλίδης και Σαράφης εκπρόσωποι του ΣΠΣΒΕ στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Ο Σάββας Κεφαλίδης αποφασίστηκε να είναι ο τακτικός εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών για το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο Γιώργος Σαράφης ο αναπληρωματικός.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου στη Θεσσαλονίκη.

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκε ήταν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Ψηφίστηκαν δύο προπονητές, ο Σάββας Κεφαλίδης ως τακτικός και ο Γιώργος Σαράφης ως αναπληρωματικός. Το Δ.Σ. του ΣΠΣΒΕ θα δρομολογήσει τη διαδικασία της απόφασης και μέχρι την Τετάρτη θα έχει σταλεί στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Αυτό έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας να κάνει πρόσκληση σε όλους τους υφιστάμενους συλλόγους προπονητών να καταθέσουν τα νόμιμα έγγραφα που προβλέπει ο Νόμος στον ΣΕΓΑΣ μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά θα προκύψει νομική γνωμοδότηση για το σύλλογο που πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να οριστεί εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Πάντως, το χαρακτηριστικό της συνέλευσης του ΣΠΣΒΕ ήταν η σύμπνοια που υπήρξε, ενώ παράλληλα ν’ αναφέρουμε ό,τι εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Να σημειώσουμε ότι πριν από τη συνέλευση, που έγινε στην αίθουσα Τύπου στο Καυτανζόγλειο στάδιο έγιναν δύο σεμινάρια.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία