Άλμα επί κοντώ
Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου ήταν ένα από τα ταλέντα που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά φθάνοντας στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου ετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό για το ρεκόρ και το όριο!

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,15μ., ενώ κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο με 4,13μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου ήταν ένα από τα ταλέντα που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά φθάνοντας στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η νεαρή πρωταθλήτρια έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο επί κοντώ στη σεζόν και στη διοργάνωση στην Ιερουσαλήμ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη έκανε για λίγες ημέρες διακοπές, με την οικογένειά της στην Καλλικράτεια και ήδη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. «Ξεκινήσαμε προπονήσεις. Η Ηλιάνα χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να επανέλθει σωματικά, μετά από μια μεγάλη και δυνατή σεζόν. Μπαίνουμε με προσδοκίες και για τη νέα χρονιά. Η Ηλιάνα θα ετοιμαστεί με πρώτο στόχο τον κλειστό. Εκεί θα επιδιώξουμε να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Πιστεύω ότι θα είναι περίπου στα 4,10μ. και δεν θα έχει πρόβλημα να το πιάσει η Ηλιάνα. Φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Κ20», λέει στο Stivositime ο προπονητής της 17χρονης Σάββας Κεφαλίδης. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 θα διεξαχθεί το 2023 στο Κλουζ Ναπόκα.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,15μ. που πέτυχε τον περασμένο Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει κάνει πολλούς αγώνες στον κλειστό και γι’ αυτό το ρεκόρ της είναι χαμηλό με 3,35μ.

Στο Βόλο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 με 4,13μ. Επίσης, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες και ήταν 12η στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Κάλι. Φέτος θα πάει στη Γ’ Λυκείου, ενώ ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από πανεπιστήμια στις ΗΠΑ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία