Διεθνή
Η World Athletics ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των πέντε αθλητριών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας της χρονιάς.

Έμειναν πέντε αθλήτριες για τον τίτλο της κορυφαίας της χρονιάς

Οι πέντε αθλήτριες είναι Τόμπι Αμουσάν, Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις,. Κίμπερλι Γκαρσία, Σίντνεϊ Μακλάφλιν και Γιούλιμαρ Ρόχας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η World Athletics ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των πέντε αθλητριών που ξεχώρισαν στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας της χρονιάς.

Οι πέντε αθλήτριες, αντιπροσωπεύουν αντίστοιχες χώρες από τρεις ηπείρους. Ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν μέσα στη φετινή χρονιά, κυρίως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Αλλά ακόμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και τα μίτινγκ της σειράς Diamond League.

Είναι η Τόμπι Αμουσάν (Νιγηρία), η Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις (Τζαμάικα), η Κίμπερλι Γκαρσία (Περού), η Σίντνεϊ Μακλάφλιν (ΗΠΑ) και η Γιούλιμαρ Ρόχας (Βενεζουέλα).

Η World Athletics και η «οικογένεια» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ψήφισαν μέσω email, ενώ οι φίλαθλοι μέσω τα social media της WA, όπου υπήρξε ρεκόρ με 1,3 εκατ. που ψήφισαν. Οι ψήφοι του συμβουλίου της WA μετρούν κατά 50%, της «οικογένειας» της WA 25% και 25% των φιλάθλων. Η ψηφοφορία έκλεισε στις 31 Οκτωβρίου. Η νικήτρια, η αθλήτρια της χρονιάς θα ανακοινωθεί στις πλατφόρμες των social media της WA αρχές Δεκεμβρίου, ως μέρος των αθλητικών βραβείων της WA.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία