Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Η Κατερίνα Κουτλή εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν, κάνοντας το «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τα 800 και 1.500μ.

Η Κατερίνα Κουτλή έχει βάλει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν- Με ρεκόρ και Εθνική ομάδα

Η Κατερίνα Κουτλή έχει ατομικό ρεκόρ στα 800μ. 2.07.42 που πέτυχε φέτος σε μίτινγκ στο Βέλγιο, ενώ έκανε ατομικό και στον κλειστό με 2.11.98 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Κατερίνα Κουτλή εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν, κάνοντας το «νταμπλ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τα 800 και 1.500μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή την εποχή μετέχει σε διάφορους αγώνες, στα πλαίσια προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, έδειξε και πάλι την ικανότητά της, μετέχοντας στα 10χλμ. που έγινε στα πλαίσια του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 36.22 που είναι ατομικό της ρεκόρ.

«Μου αρέσουν τα 10χλμ. και είναι φοβερό να τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Το 2020 είχα τρέξει και στα 5χλμ. και ήμουν 4η. Η προετοιμασία ως τώρα πάει καλά για μένα. Προπονούμαι κυρίως στον Άγιο Κοσμά και θα είναι μια τσάλεντζ η νέα σεζόν για μένα. Θα μπω στον κλειστό κυρίως στα 800μ. και ίσως κάνω κάποιες κούρσες στα 1.500μ. Ο στόχος μου είναι όμως ο ανοιχτός. Θα προσπαθήσω και πάλι για το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θέλω να βελτιώσω τους χρόνους μου. Επίσης, θέλω ν’ αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», δήλωσε στο Stivostime η αθλήτρια του Δημήτρη Πλατή.

Φέτος έκανε ατομικό ρεκόρ στα 800μ. με 2.07.42 στο μίτινγκ του Όρντετζεμ στο Βέλγιο, ενώ στα 1.500μ. έχει 4.30.14 από πέρσι σε αγώνες στο Γαλάτσι. Έκανε ατομικό ρεκόρ στα 800μ. και στον κλειστό τη φετινή σεζόν με 2.11.98 στην Κωνσταντινούπολη και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου πήρε την 6η θέση. Στην ίδια διοργάνωση είχε τρέξει και με την εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. όπου πήραν την 4η θέση.

Ακόμη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα ήταν 5η στα 800μ. και κέρδισε όπως προαναφέραμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη στις μεσαίες αποστάσεις.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία