Γενικά
Δημήτρης Τσιάμης: Τρίτη θέση στο τριπλούν στα Σιλέσια 2023

Δημήτρης Τσιάμης: Τρίτη θέση στο τριπλούν στα Σιλέσια 2023

Ο άτυπος αρχηγός της εθνικής μας στη διοργάνωση ήταν τρίτος με 16,38 μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Δημήτρης Τσιάμης κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή παρουσία στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Ο άτυπος αρχηγός της εθνικής μας στη διοργάνωση ήταν τρίτος με 16,38 μ. (-1,0) σε ένα άλμα που πάτησε περίπου 30εκ. πίσω.

Ο αγώνας του τριπλούν ήταν αρκετά κουραστικός για τους άλτες, αφού άργησε να ξεκινήσει και είχε μεγάλη αναμονή και στην εξέλιξη του. Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με την ζέστη που επικρατούσε στη διάρκεια του αγώνα επηρέασε την προσπάθεια του Τσιάμη. Αυτός ήταν και ο λόγος που αθλητής επέλεξε να μην εκτελέσει την 5η του προσπάθεια.

Δημήτρης Τσιάμης: Τρίτη θέση στο τριπλούν στα Σιλέσια 2023

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση, είμαι ωστόσο χαρούμενος που έδωσα βαθμούς στην ομάδα. Σήμερα ήμουν για να κάνω πάνω από 16,70μ., αν δεν είχα πατήσει τόσο πίσω στο 16,38 μ., θα είχε βγει μεγάλη προσπάθεια. Κουράστηκα αρκετά από την αναμονή και αυτό με άδειασε. Τώρα θα είμαι δίπλα ΄στην υπόλοιπη ομάδα για να στηρίξω τις προσπάθειες τους», είπε ο Τσιάμης, που είχε δύο ακόμη άλματα στα 15,97 μ. και 16,26 μέτρα. Νικητής στον αγώνα ήταν ο Ιταλός Τόμπια Μπότσι με 16,84 μ. και δεύτερος ο Τούρκος Ερ με 16,71 μέτρα.

Τον αγώνα του Τσιάμη παρακολούθησε και ο Μίλτος Τεντόγλου. «Ο Μίλτος μου έλεγε από την εξέδρα, πάμε γερά μπορείς να κάνεις μεγάλο άλμα σήμερα», είπε ο αθλητής.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στεφανίδη: Διαθέτουμε ομάδα με ικανότητα και ταλέντο που μπορεί να πετύχει το στόχο της

Απίστευτο! Oι Κινέζοι περιμένουν τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας και αυτοί δεν έχουν εισιτήρια

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος