Άλμα επί κοντώ
Εμμανουήλ Καραλής: Ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση

Εμμανουήλ Καραλής: Ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα Σιλέσια 2023

Εκπληκτική απόδοση από τον Εμμανουήλ Καραλή που κατέκτησε την 2η θέση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μία εξαιρετική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας είχε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Έλληνας αθλητής επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ξεπερνώντας τα 5,80 μέτρα στο άλμα επί κοντώ, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,85 μέτρα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενώ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μένο Φλουν.

Ο Ολλανδός και ξεπέρασε με τις δεύτερες προσπάθειες τα 5,65 μ. και 5,75 μ. και είχε μια ακόμη άκυρη στα 5,80 μέτρα. Ωστόσο ρίσκαρε και συνέχισε στα 5,85 μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,90 μέτρα.

Ο Καραλής ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,45 μ., άφησε τα 5,55 μ., συνέχισε με έγκυρο άλμα στα 5,65 μ., άφησε τα 5,70 μ. και στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τόσο τα 5,75 μ. όσο και τα 5,80 μέτρα. Στα 5,85 μ. μπήκε χωρίς να έχει «ξοδέψει» καμία άκυρη προσπάθεια και παρότι δεν το ξεπέρασε έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου!

Την τρίτη θέση πήρε ο Γάλλος Τιμπό Κολέ με 5,80 μ. που είχε όμως και μια άκυρη στα 5,65 μέτρα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία