Γενικά
Κατερίνα Στεφανίδη: Διαθέτουμε ομάδα με ικανότητα και ταλέντο που μπορεί να πετύχει το στόχο της

Κατερίνα Στεφανίδη: Διαθέτουμε ομάδα με ικανότητα και ταλέντο που μπορεί να πετύχει το στόχο της

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη σημαία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελλάδα μετέχει στην Α΄ κατηγορία με τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι έχει ως στόχο την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Στόχος που μπορεί να φαντάζει δύσκολος, ωστόσο είναι εφικτός.

«Είναι αλήθεια πως στο στίβο δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούμε σαν ομάδα, οπότε αυτός ο αγώνας είναι η ιδανική ευκαιρία να ζήσουμε με διαφορετικό τρόπο μια μεγάλη διοργάνωση», είπε αρχικά η Κατερίνα Στεφανίδη, ένα από τα εμπειρότερα μέλη της ελληνικής ομάδας, που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (23-25/6) στη Σιλέσια της Πολωνίας και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ.

«Θεωρώ πως είμαστε ένα σύνολο με δυναμική με ικανότητα και ταλέντο που μπορεί να πετύχει το στόχο του και να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει αθλητές και αθλήτριες που ξεχωρίζουν σε διεθνείς διοργανώσεις και που μπορούν να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς. Είναι ωστόσο πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά που μετέχουν για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση να απολαύσουν τη συμμετοχή τους και να κερδίσουν μια σημαντική εμπειρία», συμπλήρωσε, μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων είναι μια διοργάνωση με ιδιαίτερους κανόνες, που έχουν ως στόχο να κάνουν πιο ελκυστικά τα αγωνίσματα και να

«Οι αγώνες έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, όπως οι κανονισμοί για τις τέσσερις προσπάθειες στα κάθετα άλματα ή ο τρόπος διεξαγωγής στα οριζόντια και στις ρίψεις», κατέληξε η Ελληνίδα που έχει περάσει φέτος τα 4,55 μ. στον ανοιχτό και αποτελεί μια από τις δυνατές ελληνικές παρουσίες στη διοργάνωση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ταξιδέψει αύριο για την Πολωνία, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η υπόλοιπη αποστολή από το μεσημέρι της Τρίτης.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων είναι ενταγμένο στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Πολωνίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη σημαία, ως ανταπόδοση για τις επιτυχίες έως τώρα στην καριέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο! Oι Κινέζοι περιμένουν τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας και αυτοί δεν έχουν εισιτήρια

Υπάρχει πρόβλεψη για τον κλειστό στίβο μετά την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό – Τι συμβαίνει με την Παιανία, καμία ενημέρωση ο ΣΕΓΑΣ!

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος