Η Εθνική ομάδα που μετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού Κ23 στη Βαλένθια ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Λίγο πριν «πετάξει» η αποστολή από την ισπανική πόλη με πρώτο προορισμό το Μόναχο, ο αρχηγός της αποστολής και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος δήλωσε στο Stivostime. «Η Εθνική ομάδα είχε σχετικά μια καλή παρουσία. Τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους και μη ξεχνάμε πώς είναι ακόμη νωρίς. Ήρθαν και δύο χρυσά μετάλλια με τον Χρήστο Ρούμτσιο στα 60μ. εμπόδια και την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 60μ. Η Πολυνίκη ήταν μια κλάση ανώτερη και άφησε υποσχέσεις. Το σημαντικό ήταν και το καλό κλίμα που υπήρχε στην αποστολή».

Ο Παναγιώτης Δημάκος μετείχε και στο συμβούλιο της Mediterranean Athletics, της οποίας είναι αντιπρόεδρος. «Μία από τις σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν να ανοίξει το Μεσογειακό Πρωτάθλημα κλειστού και να έχει αθλητές και αθλήτριες από τις κατηγορίες Κ20 και Κ23. Θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμμετοχή. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει το 2025 στην Τουρκία, με πιθανές πόλεις την Προύσα, που έχει νέο στάδιο και την Κωνσταντινούπολη», κατέληξε το μέλος της ΕΑ.

Φωτογραφία: Ο Παναγιώτης Δημάκος με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και την προπονήτριά της Κατερίνα Αλεξοπούλου