Διεθνή
Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη από 2 ως 5 Μαρτίου.

Άρχισε η πώληση εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό κλειστού στην Κωνσταντινούπολη- Από 5 ευρώ…

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού είναι ένας από τους πρώτους στόχους των Ελλήνων πρωταθλητών τη νέα σεζόν, όπως για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη από 2 ως 5 Μαρτίου.

Ουσιαστικά από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκίνησαν να πωλούνται τα εισιτήρια που θα ξεκινούν από 5 ευρώ (90 λίρες Τουρκίας) για μια περίοδο αγώνων.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Atakoy Athletics Hall και τα εισιτήρια πωλούνται ηλεκτρονικά. Οι αγώνες θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες και επτά περιόδους, όπου αναμένεται να πάρουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές της Ευρώπης. Ανάμεσά τους οι Έλληνες πρωταθλητές, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου που έχει το όριο στο μήκος και στοχεύει στη διοργάνωση. Όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι διοργανωτές τα εισιτήρια πωλούνται στη διεύθυνση www.bitetinial.com και υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις στα οικογενειακά πακέτα. Τα εισιτήρια ταξινομούνται σε τρεις κατηγορίες, χρυσά, ασημένια και χάλκινα. Το σύνθημα των Τούρκων και σύμφωνα με το σχέδιο κοινωνικής ευθύνης είναι «Ένας σπόρος κάθε εισιτήριο» ώστε να φυτευτεί στο πρωτάθλημα ένα δάσος από δενδρύλλια στο πρόγραμμα «Σώστε τη Φύση». Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα δοθούν μετάλλια σε 26 αγωνίσματα και οι διοργανωτές περιμένουν περίπου 600 εκατομμύρια τηλεθεατές από 60 χώρες.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία