Άλμα εις ύψος
Η Παναγιώτα Δόση έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο τον κλειστό και θέλει να πραγματοποιήσει μεγάλα άλματα.

Η Παναγιώτα Δόση θέλει υψηλές… πτήσεις στο ύψος τη νέα σεζόν

Η Παναγιώτα Δόση έχει ατομικό ρεκόρ στο ύψος 1,86μ. στον ανοιχτό και 1,83μ. στον κλειστό, ενώ φέτος πήδηξε 1,84μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Παναγιώτα Δόση έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο τον κλειστό και θέλει να πραγματοποιήσει μεγάλα άλματα.

«Η προετοιμασία με την Παναγιώτα έχει ξεκινήσει και πάμε πολύ καλά. Φέτος μπορούμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και λόγω των εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γιατί δεν θα είναι στρεσαρισμένη με τη σχολή, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια», λέει ο Θοδωρής Δόσης, προπονητής και πατέρας της νεαρής άλτριας.

«Μπορούμε να κάνουμε άλματα στο κλειστό Αμπελοκήπων, έχει φτιαχτεί η αίθουσα βαρών στο Καυτανζόγλειο, ενώ όσο κρατάει ο καιρός στη Θεσσαλονίκη κάνουμε και έξω προπονήσεις. Η Παναγιώτα θα μπει σε αγώνες από τον κλειστό και πρέπει να πηδήσει ψηλά τη νέα σεζόν», συμπληρώνει ο Έλληνας προπονητής.

H 21χρονη έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 1,84μ. που είχε σημειώσει στο μίτινγκ του Ζέτερμεερ στην Ολλανδία. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. «Το 2023 θα πρέπει να είναι μια χρονιά δικαίωμα στο όνειρο για την Παναγιώτα, να κυνηγήσει τις μεγάλες διοργανώσεις», καταλήγει ο Κερκυραίος τεχνικός.

Του χρόνου υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που είναι ένας από τους στόχους της Παναγιώτας Δόση. Τα ατομικά της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 1,86μ. και στον κλειστό 1,83μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία