Κλειστός Στίβος
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας σαν πρώτο φετινό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Από το Λουξεμβούργο 22 Ιανουαρίου ξεκινάει η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει στα αγωνιστικά της πλάνα στον κλειστό το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας σαν πρώτο φετινό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Στα πλαίσια αυτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου αποφάσισαν να ξεκινήσει τους αγώνες της στις 22 Ιανουαρίου. Η κορυφαία μας εμποδίστρια θα τρέξει στο μίτινγκ CMCM στο Λουξεμβούργο, που είναι κατηγορία WIT Bronze.

Αν και νωρίς, οι προπονήσεις πάνε καλά, είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να ξεκινήσει με μια καλή εμφάνιση. Ουσιαστικά θα μπορέσει στη συνέχεια να διαμορφώσει το τελικό αγωνιστικό της πρόγραμμα για τη χειμερινή περίοδο. Σίγουρα συμπεριλαμβάνονται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Φεβρουαρίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ στις 18-19 Φεβρουαρίου.

Η 30χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 8.04, ενώ βρίσκεται εντός πρόκρισης μέσω ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Με 1.179β. είναι στην 22η θέση και το «εισιτήριο» παίρνουν 32 αθλήτριες, ενώ το όριο είναι 8.03.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία