Διεθνή
Ο Μπόμπι Κέρσι σε συνέντευξή του δήλωσε πώς με την αθλήτριά του Σίντνεϊ Μακλάφλιν- Λεβρόν θα κυνηγήσουν φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ.

Μπόμπι Κέρσι: «Η Σίντνεϊ θα κυνηγήσει να κατεβάσει κατά πολύ το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ.»!

Ο Κέρσι έχρισε φαβορί στη Βουδαπέστη την Μακλάφλιν- Λεβρόν στα 400μ. εμπόδια και την Μο στα 800μ., αλλά είπε ότι η πρώτη θα τρέξει φέτος και 400μ. και η δεύτερη 400μ. και 1.500μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μπόμπι Κέρσι σε συνέντευξή του δήλωσε πώς με την αθλήτριά του Σίντνεϊ Μακλάφλιν- Λεβρόν θα κυνηγήσουν φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ.

Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε στο «Trackandfieldnews.com» και για το γκρουπ του, που είναι από τα καλύτερα που είχε ποτέ.

«Δεν έχω τέτοια ομάδα από το 1984, για να είμαι ειλικρινής. Έχω κάνει την παλιότερη ομάδα μου να συζητά αυτή τη στιγμή, πιθανώς τώρα που μιλάμε, ποια ομάδα είναι η καλύτερη, η ομάδα ’84 ή αυτή η ομάδα», είπε αρχικά ο κορυφαίος τεχνικός χαμογελώντας.

Έχει τους αθλητές, Σίντνεϊ Μακλάφλιν, τον αδελφό της Τέιλορ, την Έιθινγκ Μο, την Κένι Χάρισον, την Τζένα Πραντίνι και τον Μπράντον Μίλερ. Παραδέχθηκε πώς οι φαν περιμένουν να δουν περισσότερους αγώνες. «Θα ήθελα να δω την Σίντνεϊ να αγωνίζεται περισσότερο και η Σίντνεϊ το θέλει. Φέτος θα είναι τελείως διαφορετικά. Θα πάμε πιθανότατα να κάνουμε περισσότερα εάν η κατάσταση παραμείνει η ίδια ή κρατηθεί βγαίνοντας από την πανδημία». Ο Κέρσι είπε ότι θέλει να δει την Μο να τρέχει περισσότερο 400μ. και 1.500μ., την Μακλάφλιν στα 400μ. «Θα τρέξει 400μ. φέτος, αν είναι υγιής. Έχει ήδη προκριθεί για το Παγκόσμιο στα 400μ. εμπόδια, καθώς και η Έιθινγκ στα 800μ. Ως προπονητής που μου δίνει την πολυτέλεια να γνωρίζω ότι είναι ήδη ικανές στα αγωνίσματά τους να κυριαρχήσουν. Ξέρετε δεν έχω κανένα πρόβλημα να ενημερώσω τον κόσμο ότι κυνηγάμε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. και προσπαθούμε να το κατεβάσουμε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει».

Να θυμίσουμε ότι το παγκόσμιο ρεκόρ κατέχει η πρώην Ανατολικογερμανίδα Μαρίτα Κοχ με 47.60 από το 1985. Η Μακλάφλιν- Λεβρόν έχει ατομικό ρεκόρ 50.07 στα 400μ., ενώ πέρσι στο Γιουτζίν έτρεξε το απίστευτο 50.68 στα 400μ. εμπόδια.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία