Κλειστός Στίβος
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Δυνατή κούρσα για τον Μίλαν Τραΐκοβιτς στο Παρίσι στα 60μ. εμπόδια

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έχει πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Στα πλαίσια προετοιμασίας του για τη μεγάλη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Τουρκίας 2-5 Μαρτίου, έχει κλείσει μια σειρά από αγώνες. Ένας από αυτούς θα είναι στη Γαλλία. Ο Κύπριος πρωταθλητής θα τρέξει στο μίτινγκ στο Παρίσι στις 11 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας ανήκει στην κατηγορία WIT Silver και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα ονόματα των αθλητών που θα τρέξουν στα 60μ. εμπόδια. Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, που γυμνάζεται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη και το 2019 στη Γλασκώβη είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης, θα έχει δυνατούς αντιπάλους στο Παρίσι. Θα αγωνιστούν ο Γάλλος «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στα 110μ. εμπόδια πέρσι στο Μόναχο Πασκάλ Μαρτινό Λαγκάρντ, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 Σάσα Ζόγια και τρεις ακόμη Γάλλοι, ο Ορέλ Μανγκά, ο Ζουστ Κουαού- Ματέι και ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο, Κέβιν Μαγέρ. Τέλος, θα είναι ο Αμερικανός Άαρον Μάλετ.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία