Κλειστός Στίβος
Η Νικόλ Κυριακοπούλου έφθασε την Τετάρτη στη Γαλλία, καθώς ετοιμάζεται το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα για φέτος στο μίτινγκ στο Μπορντό.

Στη Γαλλία η Νικόλ Κυριακοπούλου- Αγωνίζεται το Σάββατο στο μίτινγκ στο Μπορντό

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Στο Μπορντό αγωνίζεται και ο Αντώνης Σάντας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έφθασε την Τετάρτη στη Γαλλία, καθώς ετοιμάζεται το Σάββατο να κάνει πρεμιέρα για φέτος στο μίτινγκ στο Μπορντό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε με τον προπονητή της Φώτη Στεφανή να μπει από νωρίς σε αγώνες. Έτσι, έκλεισε συμμετοχή στο γαλλικό μίτινγκ και μαζί της θα είναι και θ’ αγωνιστεί το Σάββατο και ο Αντώνης Σάντας.

Η προετοιμασία ως τώρα πηγαίνει καλά και η κορυφαία μας άλτρια ήθελε να μπει από μέσα Ιανουαρίου σε αγώνες, καθώς πέρσι ο τελευταίος της αγώνας ήταν στις 15 Ιουλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν.

Άλλωστε ο πρώτος της στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να μαζέψει βαθμούς για το ράνκινγκ. Μετά τη συμμετοχή της στο μίτινγκ στο Μπορντό θα διαμορφώσει και το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο το 2019 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκόβη. Έχει ατομικό ρεκόρ 4,83μ. και στον κλειστό 4,81μ.

Από την άλλη ο Αντώνης Σάντας θα κάνει και εκείνος πρεμιέρα στη σεζόν στο Μπορντό. Έχει ατομικό ρεκόρ 5,30μ. στον κλειστό, που είναι και απόλυτό του ρεκόρ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία