Κλειστός Στίβος
Αντί για προπόνηση την Παρασκευή, οι Έλληνες πρωταθλητές των αλμάτων θα φορέσουν τα σπάικ τους και θ' αγωνιστούν στην ημερίδα στο ΟΑΚΑ.

Προπονητική ημερίδα αλμάτων την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ- Ζέσταμα για Τεντόγλου, Τσιάμη, Πανταζή, Καρύδη, Φράνκλιν κ.α.

Στην ημερίδα αναμένεται ν' αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Ανδρέας Πανταζής, ο Δημήτρης Τσιάμης, η Σπυριδούλα Καρύδη, η Ελευθερία Χριστογεώργου και η Τόρι Φράνκλιν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντί για προπόνηση την Παρασκευή, οι Έλληνες πρωταθλητές των αλμάτων θα φορέσουν τα σπάικ τους και θ’ αγωνιστούν στην ημερίδα στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για έναν ανεπίσημο αγώνα, αλλά οι αθλητές με τους προπονητές τους θέλουν να κάνουν ένα τεστ για να δουν που βρίσκονται από την προετοιμασία τους, αλλά και πριν μπουν στο «κυρίως μενού» των αγώνων.

Έτσι, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου θα γίνει προπονητική ημερίδα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ

Ο ανεπίσημος αγώνας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάνννης στο μήκος, οι Νίκος Ανδρικόπουλος, Ανδρέας Πανταζής και πιθανώς και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν.

Στο ύψος γυναικών θα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά άλματα οι Ελευθερία Χριστογεώργου και Δέσποινα Μαλταμπέ, ενώ στο μήκος η Σπυριδούλα Καρύδη θα έχει την ευκαιρία για μια καλή προπόνηση, μία εβδομάδα από τη συμμετοχή της στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23. Στο τριπλούν γυναικών θα συμμετάσχει η Τόρι Φράνκλιν, που προπονείται στην Ελλάδα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία