Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 10.000μ.
Ο Μάριος Αναγνώστου και η Ειρήνη Τσουπάκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ. που θα γίνει το Σάββατο στη Γαλλία.

Αναγνώστου και Τσουπάκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ.

Οι δύο αθλητές αναχωρούν για τη Γαλλία την Παρασκευή, με συνοδό τον Σάββα Κουμπούρα και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ. διεξάγεται το Σάββατο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μάριος Αναγνώστου και η Ειρήνη Τσουπάκη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ. που θα γίνει το Σάββατο στη Γαλλία.

Ο Μάριος Αναγνώστου, ανήκει στην Αναγέννηση Λαμίας και η Ειρήνη Τσουπάκη στον ΓΣ Αμαρουσίου.

Αμφότεροι επικράτησαν στα αγωνίσματα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. που είχε γίνει στη Λαμία.

Η διοργάνωση, που φιλοξενείτε στην πόλη Πασέ, θα είναι υψηλού επιπέδου, δεδομένο του ότι θα δώσουν το παρών ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα της απόστασης. Ο Αναγνώστου θέλει να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό και την καλή του κατάσταση, ώστε να βελτιώσει το ατομικό του 29.20.57.

«Σε μια τέτοια διοργάνωση η τακτική καθορίζεται και από το πως θα πάει η κούρσα. Μετά το 2ο χιλιόμετρο θα σχηματιστούν τα γκρουπ και θα βρούμε ρυθμό. Είμαι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξω να βελτιώσω το ατομικό του ρεκόρ. Θέλω να κάνω κάποιες καλές κούρσα μέσα στη σεζόν και να ανέβω θέσεις στην κατάταξη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου», ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του Σάββας Κουμπούρας σχολίασε για τον αγώνα του Σαββάτου. «Θα παίξει μεγάλο ρόλο η καθοδήγηση που θα του δώσω απέξω, αφού είναι σημαντικό να βρεθεί κοντά σε γκρουπ που θα είναι κοντά στα περάσματα που θέλουμε για να κυνηγήσει επίδοση κάτω από τα 29.00». Ο Σάββας Κουμπούρας θα είναι και ο συνοδός των δύο αθλητών στη Γαλλία.

Το ατομικό της ρεκόρ θα επιδιώξει να βελτιώσει και η Ειρήνη Τσουπάκη, που έχει 34.51.02 από τον Δεκέμβριο του 2021 και τους αγώνες Λιοφίλια.

Η αποστολή μας αναχωρεί για την Γαλλία την Παρασκευή (27/5) και επιστρέφει την Κυριακή (29/5).

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία