Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 10.000μ.
Μάριος Αναγνώστου: Νίκη με ατομικό ρεκόρ στα 10.000 μέτρα

Μάριος Αναγνώστου: Νίκη με ατομικό ρεκόρ στα 10.000 μέτρα

Μάριος Αναγνώστου: Νίκη με ατομικό ρεκόρ στα 10.000 μέτρα για το μεγάλο φαβορί. Ο κόσμος στο στάδιο της Καμαρίτσας στη Λαμία ήταν πολύς καθώς η συμμετοχή του Μάριου Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) στη διοργάνωση ήταν από μόνη της αρκετή για να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου της πόλης. Ο ανερχόμενος δρομέας για μία ακόμη […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μάριος Αναγνώστου: Νίκη με ατομικό ρεκόρ στα 10.000 μέτρα για το μεγάλο φαβορί.

Ο κόσμος στο στάδιο της Καμαρίτσας στη Λαμία ήταν πολύς καθώς η συμμετοχή του Μάριου Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας) στη διοργάνωση ήταν από μόνη της αρκετή για να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου της πόλης.

Ο ανερχόμενος δρομέας για μία ακόμη φορά έδειξε την ανοδική του πορεία, αφού έφτασε στη νίκη στα 10.000 μ. με 29.20.42.

Πρόκειται για επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, καθώς βελτιώνει το 29.36.64 από το 2019 και δείχνει για μία ακόμη φορά, πως είναι ένας αθλητής που μπορεί να πετύχει σπουδαίες επιδόσεις στις αποστάσεις.

Ο δρομέας του Σάββα Κουμπούρα έτρεξε το μεγαλύτερο μέρος της κούρσας δίχως τον απαραίτητο συναγωνισμό, αφού επέλεξε από την αρχή να φύγει μπροστά.

Ο Μάρκος Γκούρλιας (ΑΟ Μυκόνου) σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίος των αποστάσεων, ήταν δεύτερος με 29.58.63 και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις ικανότητες του.

Ο αθλητής κατέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 30.00 και βελτίωσε το 30.42.51, που είχε από το 2016.

Ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) ήταν τρίτος με 30.05.96 και πέτυχε κι αυτός ατομικό ρεκόρ.

Τέταρτος ήταν ο Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου) με 30.20.21 και πέμπτος ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 30.59.30, που ήταν και ο νικητής στην κατηγορία Ανδρών Κ23.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα έναν καλύτερο χρόνο, ωστόσο είχε λίγο αεράκι ενώ μου έλειψε ο συναγωνισμός. Ο στόχος για φέτος είναι να τρέξω κάτω από τα 29.00, χρόνος που θα μπορούσε να έρθει και σήμερα αν είχα περισσότερο συναγωνισμό. Ελπίζω η σημερινή διοργάνωση να είναι η αρχή για μεγαλύτερες διοργανώσεις στην πόλη μας. Είχα τη βοήθεια των συμπολιτών μας και τους ευχαριστώ», είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε:

«Ο προπονητής μου μου είπε, να μπω μέσα και να κερδίσω και με τις συμβουλές του μέσα στον αγώνα κατάφερα να πετύχω αυτά που μπορώ. Ευχαριστώ όλους όσοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν».

Ο Αναγνώστου, στους αγώνες που θα ακολουθήσουν θα επιδιώξει χρόνο κάτω από τα 29.00, που είναι το επόμενο φράγμα που κυνηγά.

Το ασημένιο μετάλλια στους Άνδρες Κ23 κατέκτησε ο Θανάσης Λιγώνης (ΠΓΣ) με 31.19.83 και το χάλκινο ο Ορφέας- Παναγιώτης Γιαννάτης (ΟΠΘ) με 31.28.52.

Οι δρομείς στη σημερινή διοργάνωση είχαν τη στήριξη του κόσμου, που όπως σε πολλές διοργανώσεις στο εξωτερικό, μπορούσαν να σταθούν εντός του αγωνιστικού χώρου, στους εξωτερικούς διαδρομους.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος