Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 10.000μ.
Ειρήνη Τσουπάκη

Ειρήνη Τσουπάκη: Νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ.

Ειρήνη Τσουπάκη: Νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λαμίας. Η αθλήτρια του ΓΣ Αμαρουσίου, έχοντας τις απαραίτητες δυνάμεις στα τελευταία 700 μέτρα αναδείχθηκε νικήτρια στα 10.000 μ. πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 35.57.35 και έφτασε στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, σε μια κούρσα που έγινε με αρκετό αέρα που […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ειρήνη Τσουπάκη: Νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Λαμίας.

Η αθλήτρια του ΓΣ Αμαρουσίου, έχοντας τις απαραίτητες δυνάμεις στα τελευταία 700 μέτρα αναδείχθηκε νικήτρια στα 10.000 μ. πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 35.57.35 και έφτασε στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, σε μια κούρσα που έγινε με αρκετό αέρα που δυσκόλεψε τις μετέχουσες.

Η Τουπάκη επέλεξε να αφήσει την Ισμήνη Παναγιωτοπούλου να ηγηθεί της κούρσας και περίπου 700 μ. πριν το φινάλε έκανε την αντεπίθεση της.

Η Παναγιωτοπούλου τερμάτισε δεύτερη με 36.16.61, ενώ τρίτη τερμάτισε η Ιφιγένεια Κασκανιώτη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) με 36.31.42 και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών Κ23.

«Είχε αρκετό αέρα, που δυσκόλεψε την προσπάθεια μου. Έκατσα πίσω λόγω του αέρα και λίγο πριν το τέλος έκανα την αντεπίθεση μου για να κερδίσω το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Παρότι δεν ήταν γρήγορος ο ρυθμός αισθάνθηκα κούραση στα μισά της διαδρομής, ωστόσο αποφάσισα να ακολουθήσω και είπα πως θα κάνω αντεπίθεση στο τέλος κι έτσι έγινε», είπε η αθλήτρια του Γιώργου Τσαλτάκη.

«Σε δύο εβδομάδες θα τρέξω στη Γερμανία 5.000 μ. κι έπειτα θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Η Τσουπάκη που έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 35.28.16.

Η Αφροδίτη Κυρκοπούλου (ΦΣ Άργους Ορεστικού) ήταν δεύτερη στις Γυναίκες Κ23 με 38.59.95 και η Στεφανία Μπενάκη (ΓΣ Πίνδαρος Θηβών) τρίτη με 39.54.44.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος