Σφυροβολία
Φραντζεσκάκης: Πολύ καλός και 77,19 μ. στο Ναϊρόμπι

Φραντζεσκάκης: Πολύ καλός και 77,19 μ. στο Ναϊρόμπι

Φραντζεσκάκης: Πολύ καλός και 77,19 μ. στο Ναϊρόμπι, στη σειρά Gold του Continental Tour. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ήταν τρίτος στη σφυροβολία στην Κένυα, με βολή στα 77,19 μ., την οποία πέτυχε στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια και είναι η δεύτερη καλύτερη της καριέρας του. Ο αθλητής πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ, το […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φραντζεσκάκης: Πολύ καλός και 77,19 μ. στο Ναϊρόμπι, στη σειρά Gold του Continental Tour.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ήταν τρίτος στη σφυροβολία στην Κένυα, με βολή στα 77,19 μ., την οποία πέτυχε στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια και είναι η δεύτερη καλύτερη της καριέρας του.

Ο αθλητής πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 77,89 μ. από τον περασμένο μήνα σε μια περίοδο μάλιστα όπου διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Φραντζεσκάκης ξεκίνησε τον αγώνα του με 73,32 μ. και συνέχισε διαδοχικά με 72,03 μ., 74,72 μ., άκυρο, 73,47 μ. και το 77,19 μέτρα. Νικητής στον αγώνα ήταν Βόιτσεκ Νοβίτσκι (Πολωνία) με 81,43 μ. και δεύτερος ο Μιχάιλο Κόχαμ (Ουκρανία) με 77,80 μέτρα.

Στο σύνολο τους οι τρεις αθλητές πέτυχαν την καλύτερη επίδοση τους στην τελευταία τους βολή.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος