Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 1.500μ.
Έναν δυνατό αγώνα θα κάνει το Σάββατο η Αναστασία Μαρινάκου στα 1.500μ. στο μίτινγκ του Όρντετζεμ. Την Παρασκευή αναχωρεί για το Βέλγιο.

Στο Βέλγιο τρέχει το Σάββατο η Αναστασία Μαρινάκου

Η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει την πρώτη της φετινή κούρσα εντός σταδίου στο Βέλγιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έναν δυνατό αγώνα θα κάνει το Σάββατο η Αναστασία Μαρινάκου στα 1.500μ. στο μίτινγκ του Όρντετζεμ. Την Παρασκευή αναχωρεί για το Βέλγιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια το προηγούμενο διάστημα έριξε το βάρος της στην προετοιμασία, που έκανε κυρίως, στο Καρπενήσι. Τώρα είναι έτοιμη για την πρώτη της κούρσα στη σεζόν εντός σταδίου.

«Η προετοιμασία έχει πάει ως τώρα καλά. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ουσιαστικά ένα καλό τεστ για μένα. Δεν έχω ετοιμαστεί για αυτή την κούρσα, αλλά θα με βοηθήσει εν όψει των 5.000μ. που θα ρίξω το βάρος μου τη φετινή χρονιά», δηλώνει στο Stivositime η 25χρονη.

Η Αναστασία Μαρινάκου έχει κάνει έναν αγώνα 5χλμ. στην πόλη της Γερμανίας, Χέρτσογκεναουραχ που είχε τερματίσει σε 16.06, σημειώνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Και νωρίτερα στο μαραθώνιο στη Ρόδο έτρεξε 10χλμ. και είχε κάνει 36.03. Επίσης, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα.

Να θυμίσουμε ότι η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έχει ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ. 4.10.63 που είχε πετύχει στο Όρντετζεμ το 2016.

Η δρομέας του Παναθηναϊκού έχει προγραμματίσει και τον επόμενο αγώνα της, που θα είναι σε περίπου δύο εβδομάδες σε μίτινγκ στη Γαλλία.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία