Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει αφήσει πίσω της την κούρσα στην Καλαμάτα και ετοιμάζεται για μια καλή εμφάνιση την Κυριακή στο μίτινγκ στα Χανιά.

Έτοιμη για επίδοση στα Χανιά η Ελισάβετ Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πέρσι είχε τρέξει στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά σε 13.21 στα 100μ. εμπόδια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει αφήσει πίσω της την κούρσα στην Καλαμάτα και ετοιμάζεται για μια καλή εμφάνιση την Κυριακή στο μίτινγκ στα Χανιά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε σχετικά καλή εμφάνιση στα πρώτα μέτρα στο μίτινγκ «Παπαφλέσσεια», αλλά στην «κόντρα» της, όπως αποδείχθηκε, με τη Ρουμάνα Αναμαρία Νέστεριουκ, χτύπησαν και οι δύο και μαζί το εμπόδιο. Έχασαν το ρυθμό τους και ουσιαστικά παράτησαν τον αγώνα και δεν τερμάτισαν.

«Είναι σε καλή κατάσταση η Ελισάβετ. Οι τελευταίες προπονήσεις δείχνουν ότι είναι καλά. Θέλει τις συνθήκες για να βγει μια καλή επίδοση. Ελπίζουμε το Σάββατο στα Χανιά», λέει στο Stivostime η προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου.

Εκεί θα βρει και πάλι τη Ρουμάνα Νέστεριουκ, αλλά και άλλες καλές εμποδίστριες και μπορεί να βγει ο χρόνος. Είναι δηλωμένες η Σέρβα Άνια Λούκιτς, η Ιταλίδα Γκλάντα Γκαρμάζι, η Βραζιλιάνα Κέτλεϊ Μπατίστα και η Κύπρια Ναταλία Χριστοφή. Από ελληνικής πλευράς θα τρέξουν ακόμη η Αναΐς Καραγιάννη, που στην Καλαμάτα με 13.27 έκανε ατομικό ρεκόρ. Η Σοφία Ιωσηφίδου, η Νεφέλη Ράμμου, η Σάρα Άουντι και η Χάβα Ντελίου.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει κάνει μία κούρσα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα τέλη Απριλίου σε 13.64. Φυσικά ουσιαστικά θα ξεκινήσει από τα Χανιά την Κυριακή 29 Μαΐου.

Πέρσι στα «Βενιζέλεια» είχε κάνει πάλι καλή εμφάνιση τερματίζοντας σε 13.21. Ήταν η δεύτερη επίδοση του 2021, μετά το 13.06 στο Σμεντέρεβο και στους Βαλκανικούς Αγώνες.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία