Γενικά
Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές αγωνίστηκαν το Σάββατο στον 6ο όμιλο της Αθήνας στον Άγιο Κοσμά. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεχώρισε στα 100μ. με 11.31.

Διασυλλογικό: 6ος όμιλος- Ξεκίνημα για Σπανουδάκη, Πεσιρίδου, Γκούσιν και Καρύδη (αποτελέσματα)

Στο Διασυλλογικό η Σπανουδάκη κέρδισε τα 100μ., η Πεσιρίδου τα 100μ., εμπόδια, ενώ η Βούκοβιτς πέρασε το 1,90μ. στο ύψος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολλοί Έλληνες πρωταθλητές αγωνίστηκαν το Σάββατο στον 6ο όμιλο της Αθήνας στον Άγιο Κοσμά. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεχώρισε στα 100μ. με 11.31.

Για άλλη μια φορά ο άνεμος ήταν το χαρακτηριστικό στους αγώνες στο ΕΚΑΝ Αγίου Κοσμά. Πολλοί αθλητές δήλωσαν πως δεν ήταν μόνο ο αέρας που φυσούσε, αλλά υπήρχαν στιγμές που είχε «ριπές»! Δυσκολεύοντας φυσικά τις προσπάθειές τους.

Πάντως, ούτως ή άλλως αυτή την εποχή ήταν μια καλή προπόνηση για τους αθλητές.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) ξεχώρισε στα 100μ. κερδίζοντας εύκολα σε 11.31 (+2,9). Λίγο αργότερα ήταν εντυπωσιακή στα 4×100μ. Πήρε την σκυτάλη πολύ πίσω και έχασε στο «νήμα» από την Ειρήνη Βασιλείου. Ο Αμεινίας ο Παλληνεύς ήταν πρώτος, δεύτερος ήταν ο ΓΣ Ηλιούπολης.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) ξεκίνησε τη χρονιά με χαλαρή κούρσα και νίκη στα 100μ. εμπόδια με 13.64 (+2,7).

Στο ύψος η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς, λίγους μήνες από την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού ξεκίνησε τους αγώνες της στον ανοιχτό με συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες. Η αθλήτρια ξεπέρασε τα 1,90μ. και αναδείχθηκε νικήτρια και άφησε στη δεύτερη θέση την Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) με 1,84μ.

Η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν πρώτη στα 400μ. με 55.53 και η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) το τριπλούν με 13,56μ. (+2,0).
Ο Αννίβας Οικονόμου (ΑΕ Μεσογείων) επικράτησε στη σφαιροβολία με 17,86μ. και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο τριπλούν ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Μεσογείων) ήταν πρώτος στο τριπλούν με 16,05μ. (+2,8).

Ο όμιλος της Αθήνας θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Κυριακής (1/5).

Αποτελέσματα

ΕΑΣ_ΣΕΓΑΣ_ΑΘΗΝΑΣ_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΑΝΔΡΩΝ_Α_ΗΜΕΡΑ_2022

ΕΑΣ_ΣΕΓΑΣ_ΑΘΗΝΑΣ_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΓΥΝΑΙΚΩΝ_Α_ΗΜΕΡΑ_2022

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία