Γενικά
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση κερδίζοντας στα Παπαφλέσσεια με 8,22μ. Εξαιρετικές ήταν η Εμμανουηλίδου και η Καραγιάννη.

Παπαφλέσσεια: Ο Τεντόγλου νίκη με 8,22μ. (φωτογραφίες)

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε σε 11.51 στα 100μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ, όπως και η Αναΐς Καραγιάννη στα 100μ. εμπόδια με 13.27. Και οι δύο ήταν δεύτερες στα αγωνίσματά τους στα Παπαφλέσσεια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση κερδίζοντας στα Παπαφλέσσεια με 8,22μ. Εξαιρετικές ήταν η Εμμανουηλίδου και η Καραγιάννη.

Ο ολυμπιονίκης του μήκους είχε άλλο ένα μεγάλο άλμα στα 8,22μ. (+1,9). Μπορεί οι φίλαθλοι να περίμεναν ένα πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά όπως είχε πει και ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι, από την Οστράβα θα αρχίζει να μπαίνει με όλη τη φορά του. Στις 31 Μαΐου διεξάγεται το μίτινγκ στην Τσεχία, όπου θα αρχίζει να ανεβάζει… στροφές ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού. Έχει φυσικά έναν ακόμη αγώνα, στην Καλλιθέα την προσεχή Τετάρτη. Κέρδισε πάντως, πάλι τον Σουηδό Τόμπιας Μόντλερ που πήδηξε 8,10μ. (+0,6).

 

Είχαμε δύο νεαρές Ελληνίδες να διακρίνονται, πετυχαίνοντας για αρχή της σεζόν καλά ατομικά ρεκόρ. Στα 100μ. η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έτρεξε στη δεύτερη τελική σειρά και τερμάτισε σε 11.51 (+1,4) βελτιώνοντας το 11.55 που έχει από πέρσι. Η σπρίντερ της Κατερίνας Αλεξοπούλου δείχνει σε καλή κατάσταση εν όψει της φετινής σεζόν. Μιας χρονιάς που έχει σαν στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Νικήτρια ήταν η Πολωνή Πία Σκριζόφσκα με 11.12, η οποία συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 11.22. Πολύ καλή και η Άρτεμις Αναστασίου που ήταν τρίτη σε 11.61. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι βελτίωσε την ατομική της επίδοση που ήταν 11.73.

Στα 100μ. εμπόδια η Αναΐς Καραγιάννη τερμάτισε στη δεύτερη θέση σε 13.27 (+0,9) και έσπασε το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 13.31 και το είχε σημειώσει το 2020 στην Πάτρα. Η 22χρονη άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, ενώ ν’ αναφέρουμε ότι παραμένει 8η Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα. Στην κούρσα νικήτρια ήταν η Ολλανδή Μάαικε Τιν Α-Λιμ με 13.16 που είναι ατομικό της, αφού είχε 13.19. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου χτύπησε ένα εμπόδιο με αποτέλεσμα να χάσει το ρυθμό της και δεν ολοκλήρωσε την κούρσα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία