Τόλης Λελεκίδης
Οι κινήσεις της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε με επικεφαλής την Σοφία Σακοράφα έχουν αγγίξει όλο το φάσμα του στίβου.

Άλλη μια νίκη της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και της Σοφίας Σακοράφα στην Τρίπολη

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωματείων της περιοχής στην Τρίπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι κινήσεις της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε με επικεφαλής την Σοφία Σακοράφα έχουν αγγίξει όλο το φάσμα του στίβου.

Άλλη μια απόδειξη ήταν η πρόσφατη επίσκεψη της προέδρου της Ομοσπονδίας στην Τρίπολη. Είχε σειράς επαφών με εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωματείων της περιοχής.

Πολύ σημαντικό ήταν ότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση και πήγαν όλα σχεδόν τα σωματεία και κάποιοι εκπρόσωποι απουσίαζαν λόγω κορονοϊού.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μια εποικοδομητική συνάντηση. Αυτή που χρειάζεται ο στίβος. Μάλιστα, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα όπου χρειάστηκε έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που απασχολούν τα σωματεία της περιοχής, μέσω των εκπροσώπων τους.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε σε όσα έχει πετύχει η Διοίκηση στους εννέα μήνες θητείας της. Αλλά και στον προγραμματισμό που υπάρχει για τους μήνες που ακολουθούν.

Η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει σηκώσει μανίκια και τα αποτελέσματα φαίνονται. Το κλείσιμο σημαντικών χορηγών. Το πλαίσιο αγώνων. Η στήριξη, παρά τα οικονομικά δεδομένα, στα Σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές.

Είναι γεγονός πως ακόμη και σύλλογοι που στις εκλογές είχαν βρεθεί απέναντι από την παράταξη που κέρδισε, βλέπουν το έργο που συντελείται. Άλλωστε νικητής πρέπει να είναι ο στίβος!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime ακόμη και εκπρόσωποι σωματείων που ρωτήθηκαν σε πηγαδάκια που είχαν στηθεί, έλεγαν πως δεν έχουμε να καταλογίσουμε κάτι σε αυτή τη Διοίκηση! Ένα ηχηρό μήνυμα με αποδέκτες τους εκπροσώπους της «Αναγέννησης» που προσπαθούν πολλές φορές να διαστρεβλώσουν το έργο που γίνεται.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη της προέδρου του ΣΕΓΑΣ ήταν στα πλαίσια ενίσχυσης των σωματείων της ευρύτερης περιοχής.

Την Σοφία Σακοράφα συνόδευσαν μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου Κώστας Βινατσέλας και ο τεχνικός σύμβουλος της περιοχής, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία