Γενικά
Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του στίβου που ψηφίστηκε για το συμβούλιο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κώστας Φιλιππίδης εκλέχθηκε για το συμβούλιο της ΕΣΟΑ

Ο Κώστας Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του ανοιχτού το καλοκαίρι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Φιλιππίδης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του στίβου που ψηφίστηκε για το συμβούλιο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην ΕΣΟΑ πραγματοποιήθηκαν εκλογές και ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ψηλά σε ψήφους και εκλέγεται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Γνωστός για το ήθος και τον χαρακτήρα του, ο σκοπός του είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Αυτό που ήθελε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με την Ένωση ήταν να υπερασπιστεί το αθλητικό γίγνεσθαι.

Ο κορυφαίος μας επικοντιστής στις εκλογές ήταν πέμπτος κατά σειρά σε σταυρούς. Πήρε 75 ψήφους, ένα μόλις λιγότερο από την Χρύσα Μπισκιτζή που πήρε 76. Πρώτη ήταν η τωρινή πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη.

Ν’ αναφέρουμε ότι το Συμβούλιο ήρθε σε Σώμα και ο Κώστας Φιλιππίδης έχει τη θέση του β’ αντιπροέδρου.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, μετά από περίπου 20 χρόνια παρουσίας σε μίτινγκ και μεγάλες διοργανώσεις, αποφάσισε να ξεκουραστεί. Γυμνάζεται κανονικά, αλλά πιο ποιοτικά και δεν είναι στα πλάνα του ο κλειστός. Θα προετοιμαστεί με στόχο τον ανοιχτό και την παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις του ανοιχτού. Αυτή την εποχή έχει και έναν άλλο ρόλο, πολύ σημαντικό στη ζωή του, αφού έγινε πατέρας.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία