Κλειστός Στίβος
Από τις όμορφες στιγμές στο Βαλκανικό Κ20 ήταν όταν οι παλιοί πρωταθλητές και τωρινοί προπονητές έκαναν τις απονομές στους αθλητές τους!

Οι όμορφες στιγμές, όπου οι παλιοί Έλληνες πρωταθλητές έκαναν τις απονομές στους αθλητές τους στο Βελιγράδι

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα είχε πολύ καλή παρουσία με 9 μετάλλια και καλά πλασαρίσματα από τους αθλητές.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Από τις όμορφες στιγμές στο Βαλκανικό Κ20 ήταν όταν οι παλιοί πρωταθλητές και τωρινοί προπονητές έκαναν τις απονομές στους αθλητές τους!

Μια ενέργεια που έγινε χάρη στον τεχνικό διευθυντή της κατηγορίας Στέφανο Ματάκη. Στη διάρκεια των αγώνων που έγιναν το περασμένο Σάββατο Βελιγράδι, η υπεύθυνη των αγώνων ζήτησε από τους επικεφαλής των αποστολών να κάνουν απονομές.

Ο υπεύθυνος αναπτυξιακών κατηγοριών πρότεινε τα μετάλλια των Ελλήνων αθλητών να τα κάνουν, όπου είναι δυνατόν, οι προπονητές τους. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι παλιοί πρωταθλητές. Αλλά και άλλα μέλη της αποστολής. Όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Μερτζανίδη που είναι τώρα φυσικοθεραπευτής. Ο παλιός πρωταθλητής του μήκους συνόδευσε την ομάδα με τη νέα του ιδιότητά. Του ζητήθηκε και δέχθηκε φυσικά με ευχαρίστηση να κάνει την απονομή στο μήκος ανδρών.

Μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο έκαναν την απονομή στο αγώνισμα. Ο Μιχάλης Μερτζανίδης «κρέμασε» στο λαιμό το χρυσό μετάλλιο στον νικητή των Βαλκανικών Αγώνων, τον Έλληνα πρωταθλητή Νίκο Σταματονικολό.

Ο παλιός πρωταθλητής στα υψηλά εμπόδια Σταμάτης Μάγος έκανε την απονομή στον Χρήστο Ρούμτσιο που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. εμπόδια. Ο Μάγος, προπονητής τώρα, γυμνάζει νέα παιδιά, μεταξύ αυτών τη νεαρή πρωταθλήτρια Χαβά Ντελίου που ήταν 5η στα 60μ. εμπόδια στο Βελιγράδι.

Ο παλιός πρωταθλητής των αποστάσεων Σταύρος Καρρές είχε διπλή χαρά, αφού είδε δύο αθλητές του να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Πέτρος Παπαϊωάννου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500μ και στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες Κ20 η Μαρία Κάσσου.

Η παλιά πρωταθλήτρια του μήκους Δέσποινα Παπαβασιλάκη έκανε την απονομή στην αθλήτριά της, τη Σωτηρία Ράπτη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Βαλκανικό. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν και το χάλκινο στο μήκος. Παράλληλα έκανε ατομικά ρεκόρ και έπιασε τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Τέλος, η προπονήτρια της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου, η Κατερίνα Αλεξοπούλου έκανε την απονομή στα 60μ., όπου η αθλήτριά της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία