Άτυχη στάθηκε η Λιάνα Παπαδοπούλου, καθώς το πρόβλημα στο πόδι της, την αναγκάζει να αφήσει τον κλειστό και να επικεντρωθεί στον ανοιχτό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον «αχίλλειό» της και παρά κάποιες θεραπείες με φυσικοθεραπευτές και εξετάσεις από γιατρούς, δεν υπήρξε βελτίωση. Έτσι, με τον προπονητή της Γιώργο Σαράφη αποφάσισαν να αφήσουν τη σεζόν του κλειστού και να προετοιμαστούν για το καλοκαίρι.

«Μέχρι αρχές Ιανουαρίου όλα κυλούσαν ομαλά και η Λιάνα έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, είχαμε κάνει και αγωνιστικό σχεδιασμό με τη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή Χρήστου Μελέτογλου και την τομεάρχη συνθέτων Δέσποινα Πάκου. Θα ξεκινούσαμε το επόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ συνθέτων στο Ταλίν. Είχαμε προγραμματισμό για τρεις αγώνες στο εξωτερικό και ένας από τους πρώτους στόχους μας ήταν ο κλειστός και το πένταθλο. Όμως το πρόβλημα στον «αχίλλειο» συνεχίζεται και σταματήσαμε για να το ξεπεράσουμε. Είμαι πάντως περήφανος για αθλήτριά μου, λέγοντας μου «μη στεναχωριέστε κύριε, χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο», δήλωσε στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.